Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Italia Design Studio puzzle appliqué rotunde reglabil Led

Cod: PUZZLE-SING-ROUND
Lei 1.139,99

madein_italy

- +
Măsuri
Lampă 19 cm; grosime 7,5 cm
Designer
Italia Design Studio
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Studio Italia Design
pivotant de perete rotund LED, design modern, puzzle rotund de Design Studio Italia
Puzzle rotund este o lampă care dispare în tavan și în pereți, dând formă la sugestiv jocurile de lumina. Este mare pentru cei care prefera liniile moi, fără margini. Datorită introducerea unui LED contra orbirii, Puzzle rotund este capabil de surprinzătoare pentru diferite nuanțe și intensități de lumină în mediul recreat. Acesta poate fi lăsat închis, și să adopte o lumină moale și delicat, sau să genereze jocul luminii pe perete prin exploatarea deschidere multiple ale acesteia; 90 ° și 360 ° grade.
Disponibil in diferite culori.
Puteți alege, de asemenea, de la lumină caldă cu LED-uri (1 x 18W 2700K | 1500 lm) sau rece (3000K 1 x 18W | 1600 lm).

caracteristici:
- Cadru: RAL 9016 alb mat din metal vopsit sau bronz arămiu
- Vorbitor: Absent
- dimare: Da
- variator: Nu este inclus
- bec: LED-uri incluse. LED-uri de putere directă de tensiune de alimentare (nu necesită driver de LED-uri). Dimabil cu dimmer tăiat fază.

Puzzle este de asemenea disponibil cu LED - uri 4000K. Solicitați o ofertă pentru clienti@viadurini.it

Fiecare produs Italia Design Studio este brevetat și sunt conforme cu marcajul CE cerut de Comunitatea Europeană.

Italia Design Studio este unul dintre brand italian în industria de iluminat cele mai avansate pe plan internațional. Profitând de noi tehnici, tehnologii, linii, materiale de calitate atinge lămpi unice și inovatoare în formă și de conținut, estetica și funcționalitate, toate realizate în întregime în Italia. Italia Design Studio a decis să fie însoțit de designeri, cercetători și designeri de renume din diferite țări și medii. Un bazin de care reclamă împreună reinterpreteze obiecte ca adevarate piese de mobilier, în cazul în care sursa de lumină este liber să se joace cu volume, reflecții, folii transparente, linii și toate nuanțele de materie. Este o călătorie de pasiune pură, afinități artistice, unde lumina intalneste materia, sticla se alătură metal și tradiția zâmbește viitor. Italia Design Studio crede produse special pentru diferite contexte de viață și soluții adaptate proiectate cu protagoniștii arhitecturii contemporane, integrând materiale eterogene, clasicism și modernitate, măiestrie și tehnologie.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri