Leucos Marea JJ lampa de podea în aer liber în design de aluminiu

  • Cod: THE GREAT-JJ-OUTDOOR-TR
Lei 44.716,73
Măsuri Base Ø74cm x H max 420cm; Dispersor: Ø56cm x h.59 cm
Designer Laboratorul JJ MAREA
Timpii de livrare 10 zile lucrătoare * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Lampa de podea pentru proiectarea de aluminiu exterior Marea JJ
Marea JJ este o lampa de podea elegantă de mare, în aer liber, un design modern, simplu și elegant.
Această lampă de podea fantastic este realizat in intregime din aluminiu lăcuit, complet cu difuzor cu alb lăcuit în interior.
Marele JJ este caracterizat prin linii simple și stilizate, care îl fac potrivit pentru orice mediu.
Cu o mare funcționalitate și dinamism, de fapt, este posibil să se rotească-l în raport cu baza unui unghi de +/- 165 °; De asemenea, difuzorul este echipat cu o dinamica proprie, de fapt, este posibil să-l deplaseze pe verticală și lateral de 105 ° la +/- 80 °, caracteristică utilă pentru a se deplasa liber fasciculul de lumină în cazul în care mai mult doriți.
Această lampă de podea frumos îmbină conceptul de calitate, simplitate, funcționalitate și design.
Marea JJ este o lampă poate aduce eleganță și stil în casa ta. Disponibil în diferite variante de culoare.
De asemenea, vă aduce o notă de originalitate si design in casa ta si alege finisajul pe care doriți cel mai mult!

Notă: Fără bec

Bec utilizat:
- G8.5 1x max 70W

caracteristici:
- Clasa de protecție IP65
- CE Certificări și EAC
- eficiență energetică A +

IMPORTANT: Pentru cei care doresc capacul de protecție din nylon, cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it

LEUCOS născut în 1962 în Scorzè, Veneția. Compania care reprezintă un punct de reper real în industria de iluminat decorativ din sticlă, datorită capacității sale de a explora de producție diferite și posibilitățile creative contemporane.
Leucos este capabil să combine măiestrie expert al sticlei cu procesele industriale și tehnologii mai fiabile.
Conștientizare, linii curate, stil rafinat și capacitatea de a se amestecă emoțiile distinge Leucos a fost întotdeauna sinonim cu excelența în design de iluminat la nivel internațional, prin inovație tehnologică și de explorare abila a artei de sticlă milenară. Design-ul rafinat al produselor sale nu urmeaza capricii, dar rămân în timp adevărate icoane de artă din sticlă pe lumea decorării prin lumina.
Leucos creează stilul atemporal al creativității măsurate.
Leucos Heritage genetice sunt mărci MURANOdueGALLERY și ITRE.
Lămpile ușor MURANOdueGALLERY reinterpreta un stil clasic , care este reînnoit în lumea contemporană, inspirate de valorile și tradiția cea mai autentică a sticlei venețiene infuzarea o nouă salvat de energie. Materialele pretențioase și procese prețioase dau naștere unor produse unice și rafinate. Lămpile MURANOdueGALLERY sunt exemple unice de eleganță și valoare, născut dintr-un „know-how“ vechi și sunt realizate cu sticlă frumoasă suflate sau turnate, impodobita cu țesături și materiale de calitate.
ITRE timp de peste patruzeci de ani și are propria sa identitate bine definită, care este exprimată în modele de ultimă oră, într-un amestec de succes de calitate, tehnologie si design, variind de la cele mai variate materiale, metal, plastic, textile și compozite.
Aceste produse evidențiază o combinație excelentă de stil italian de iluminat și tendințele cosmopolite în designul contemporan. Creează lămpi de înaltă ITRE-tech caracterizate de iluminat de înaltă calitate și formală, capabile să confere oricărui mediu de o personalitate puternică.
În Leucos este , de asemenea , colecția JJ, o pictogramă adevărat de design farmecul atemporal. Leucos a republicat în diverse dimensiuni și versiuni, introducerea de noi finisaje și „la cerere“ culori care permit o personalizare unică și exclusivă.
Secretul succesului durabil constă în alegerea unui materiale în special în timp util și durabile, cum ar fi aluminiul.
JJ este combinația perfectă de design și tehnologie funcțională: liniile sale curate și caracteristică esențială, este ideal pentru mobilier acasă, cercurile de afaceri fac, dar, de asemenea, pentru a întâlni locuri.
LEUCOS pune tot mai mult atenția asupra mediului și economia de energie prin utilizarea surselor de lumină LED-uri și alte surse de iluminat de ultimă generație. Obiectivul principal este crearea de „lămpi adorabil“. C
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linii telefonice)
  • De luni până vineri 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.ro
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Preturile afisate includ TVA