Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Linea Tre

Linea Tre este, fără îndoială, o marcă excepțională a designului Made in Italy în domeniul mobilierului pentru baie .
Compania a fost înființată în 1983 de Fernando Berti și, în ciuda vârstei mici, a devenit imediat primul dintre brandurile italiene care se ocupă cu mobilierul pentru băi.

Cercetarea și inovația au fost întotdeauna în centrul dezvoltării acestui brand. Dorința de a fi mereu la curent cu cele mai moderne tehnici de producție și calitatea materialelor au permis acestei companii să creeze mobilier de baie care apar în această panoramă ca produse caracterizate de originalitate și creativitate .

Un stil clasic care nu își pierde niciodată originalitatea este cuvântul cheie din această colecție de compoziții care vă va face să vă îmbogățiți într- un loc elegant și rafinat . În plus, calitatea ridicată a materialelor nu vă va trăda așteptările. Principiile materialelor din lemn și marmură ale acestor compoziții se reunesc într-un joc armonios perfect.

Lasă-te să fii sedus de sofisticarea acestei colecții, cum ar fi compoziția de baie Touche , în care liniile sinuoase ale decoratiilor embosate ale dulapului de chiuvetă din placaj cu MDF și rășină și mânerele elegante din alamă se armonizează bine cu marmura din Eperador . Un mobilier de baie cu atenție la fiecare detaliu pentru a oferi o atingere clasică atemporală casei dumneavoastră.

Dacă, pe de altă parte, vă place să îndrăznești, nu ratați compozițiile de baie Quadrò în care cuvântul de ordine este original!
În aceste compoziții mobilierul și obiectele care le compun sunt închise într-un cadru elegant, cu decorațiuni mai mult sau mai puțin elaborate. Perfect dacă doriți o compoziție cu o singură chiuvetă, dar și adaptabilă la chiuveta dublă. O perlă reală pentru a vă transforma baia într-o sursă minunată de lumină și eleganță.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri