Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Masa extensibila pana la 240 cm in furnir si otel Adelfo

Cod: ADELFO240
Vrei o ofertă personalizată?

madein_italy

Viadurini Collezione Living
Masa extensibila pana la 240 cm in furnir si otel Adelfo
masă cu picioare din oțel inoxidabil lustruit finisaj si superior extensibil in bord furniruit cu decojit grosime neregulată 50 mm în butoaie de stejar. Două 40 cm extensii externe.
Adelfo este disponibil in finisaje standard pentru picioare: oțel lăcuit alb, natural, grafit, negru și frânghii; sau în finisaje pluricolor cer lăcuite, pluricolor terenuri și aur. Primele Finisajele sunt disponibile în: stejar noduri sau butoaie de stejar. Selectați din meniul de tipul de finisaj dorit.

Producător Artisan:
Acest articol a fost produs de o companie care opereaza de ani de zile în industria mobilei contemporană dell“, crearea de scaune moderne și mese mese de design fix și extensibil. Produsele create sunt caracterizate prin măiestria incredibilă în țesuturi și de prelucrare a lemnului. Compania a fost fondată în fapt, spre sfârșitul anilor cincizeci într-o dimensiune artizanală; scaune din lemn alcătuiesc producția inițială, mai târziu extinsă la tabele.
Noile tehnologii conduc la depășirea unei tradiții consacrate indispensabil, clasica, pentru a ajunge la un produs de design care vrea să meargă să se întâlnească noi stiluri de viață și de comportament.
Colecția este mare și variată, se întâlnește cultura, cercetare și planificare. Dintr - o metodologie de lucru direcționată către un înalt standard calitativ, bazat pe utilizarea de materiale de calitate, vine un produs capabil să îndeplinească o piață din ce în ce exigente în termeni de design și estetică.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri