Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Scaune din piele, piele si piele Faux

Viadurini a selectat scaune din piele, piele și piele de design modern italian rafinat și elegant, ideal pentru orice cameră din casă. Scaunele sunt un element de design tipic al tradiției italiene, mai ales în Nord-Est (Veneto și Friuli Venezia Giulia), acesta are districte, know-how, companii și meseriași cu experiență îndelungată în producția acestui tip de produse. În Viadurini Colectia Colectia de piele găsi șabloane de design concepute într-un modern și realizate cu materiale de epocă și tradiționale, cum ar fi pielea și pielea sau mai moderne, cum ar fi piele faux.

Scaunele din piele și piele din această categorie sunt realizate de cele mai bune mărci italiene din industria special pentru Viadurini Collection din piele și realizate cu materiale confortabile și concepute pentru a rezista în timp, păstrând farmecul și eleganța intacte, disponibile în mod individual sau în seturi de câte două într - o preț foarte bun în cazul în care considerați că este vorba despre produse de înaltă design!

Veți găsi modele cu spate netede sau împletite , cu sau fără cotiere (acoperite sau neacoperite). Scaune disponibile în diferite culori alb-solid de culoare, negru, gri, bej, maro, gri, rosu, maro inchis, de culoare sau de șah, în culori scurte, ideale pentru birou, bucatarie, living, sala de mese și fiecare cameră a casei.

Poti cumpara on - line cu cea mai mare securitate, iar dacă nu găsiți ceea ce doriți , puteți vizita celelalte secțiuni ale site - ului nostru ca secțiunea de pe scaune cu design clasic sau modern ,
și dacă nu găsiți exact ceea ce căutați, puteți contacta fără angajamentul personalului nostru prin trimiterea solicitării!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri