Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Scaune de design modern

Glamour, versatil și design funcțional sunt scaunele; un mobilier original și la modă pentru un mediu cu atenție la fiecare detaliu!

Scaune de design modern, plin de culoare - mari sau mici - sunt complemente esențiale! Util în bucătărie sau la barul de colț, dar nu numai .. sunt practice pentru orice camera a casei.

Pentru cei care aleg să le utilizeze în bucătărie (și are un stil modern) sunt scaune din lemn alb - negru și chiar modele pentru materiale cu linii atractive din „oțel și de cristal recomandat. Pentru cei care doresc să dea o notă de originalitate în bucătărie , dar , de asemenea , la camera de zi, puteți alege dintre modelele președintelui ștecăr cu cadru metalic și finisaj cromat. Disponibil în mai multe culori.

O altă alternativă pentru cei care iubesc stilul și ponosit vrea un scaun de design , care nu trece neobservat .. este Makastool Li-Ving Design Studio! Makastool sunt scaune capitonate hilare inspirate în formă și culoare, faimoasele produse de patiserie franceze: macarons. Compus din picioare realizate din lemn de fag, și un scaun acoperit cu piele colorată, cu apă și finisaj pata.

Pentru cei care doresc un scaun pliant, ușor de transportat și de lumină design Atelier oferă scaune cu picioare din lemn si scaune realizate dintr-o pânză tipărite manual fiecare cu desene originale realizate manual și care fac din fiecare piesă unică.

Pentru cele mai exigente in scaun Adamantx® va fi mai mult decât un scaun un pic de lucru de artă. L „Adamantx® este materialul inovator cu care este posibil să se realizeze orice formă, de a crea obiecte și proiecte de design unic. Formele sinuoase și fluiditatea liniilor în scaun Adamantx sunt extrem de eficiente, de asemenea, pentru locurile publice cele mai exclusiviste.

O soluție de epocă sunt mici scaune din lemn natural brut linie Viadurini de colectare de viață, apreciată în special pentru cercurile rustice și retro.

Creat special pentru copii sunt fecalele fi imbinate, lemn colorat .. stabil, usor si modular, care va face să se simtă liberi să coloreze și să se joace în liniște extremă.

design proaspăt și plin de viață sunt externe scaune Myyour alb sau negru pe exterior, în timp ce în interior puteți alege nuanța de culoare pe care o preferați! în aer liber va fi cu siguranță îmbunătățită datorită acestor produse moderne și versatil mobilier. Utile scaune simple pentru terasa sau un mic raft decorativ pentru unelte de grădinărit.

Dacă vă place din piele, secțiunea care colectează scaune capitonate din piele este cu siguranta pentru tine: vei gasi modele diferite , cu structură metalică ideală pentru bucătărie și camera de zi disponibile cu sau fără spate.

Alegeți cu atenție în cadrul on-line nostru magazin modele de scaune de designer pe care le place și cel mai bun meci pentru casa ta!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri