Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Scaune de bucătărie și bar de design din piele

Întotdeauna am vrut un bar de colț , vă puteți relaxa cu prietenii, făcându - le gusta un cocktail proaspăt și primitor făcute de tine?

În cazul în care răspunsul este da .. atunci ai nevoie doar pentru a cumpăra niște scaune confortabile din piele de design de bucătărie sau zona barului de casa ta! De ce piele? Pielea este un produs exclusiv, rafinat și valoroase, în special pentru a fi utilizate în producția de locuri și spătarele. De fapt, rigiditatea sa face durabil și indestructibilă. Elegance este indiscutabil dacă alegeți culoarea naturală sau scaune colorate.

Cu sau fara spate scaune sunt confortabile și de o calitate indestructibile de timp și de uzură. Acoperirea poate fi regenerat din piele (compus la 98% din produse naturale), regenarată imprimate, din piele (material lipsit de orice colorare) și cereale din piele complet (material tratat desigur).

Combinația de piele cu o bază din oțel cromat, subliniază modernitatea unui scaun din piele de designer.

Viadurini Collection din piele oferă o selecție de scaune confortabile , fermecătoare cu scaun placaj cu rotund sau bază pătrat în coloană de oțel cromat și regolabile.Nel magazinul nostru online , puteți alege scaun în structura de oțel cu spatele scăzut sau a doua superioară a preferințelor. Alege piele scaune modele perfecte pentru dumneavoastră de viață a multor propuneri în magazinul nostru online la preturi reduse!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri