Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Paturi la Comandă - Made in Italy

Paturi la comandă din lemn, tapițate sau fier forjat pentru dormitor cu un design Made in Italy.

Producem paturi la comandă din fier forjat, lemn și tapițate cu sau fără containere de orice dimensiune, atât în înălțime cât și lățime, cu plase fixe, cu ridicare manuală și electrică și cu capacitate crescută.
  1. Vezi toate modelele care se află în această categorie
  2. Completați formularul care indică numele patului pe care o alegeți, sau sunati - ne la 0541-623760
Suntem capabili să realizăm orice dimensiune de paturi simple, duble și king size pentru adulți și copii cu cutie, mezanin, baldachine, paturi ortopedice, pat suplimentar, pat pliat, pat cu plasă întărită etc. În această categorie veți găsi o parte din modele din care putem crea și personaliza paturi personalizate în funcție de nevoile dvs., dar vă invităm să ne contactați, deoarece posibilitățile de personalizare sunt aproape interminabile!

Toate paturile noastre pot fi comandate și personalizate cu peste 300 de combinații de culori, țesături și accesorii (piele, eco-piele, țesătură, țesătură lavabilă, țesătură hidrofugă, țesătură cu Swarovski). Paturile de fier pot fi personalizate și cu culoarea solicitată de client.
Mai mult, toate produsele pot fi îmbogățite cu cele mai noi tehnologii opționale, cum ar fi cromoterapia, lumini de curtoazie plasate sub fascia laterală pentru a lumina podeaua când coborâți din pat.

Viadurini vă oferă paturi la comandă la prețuri accesibile, realizate integral în Italia, de înaltă calitate artizanale.
Toate produsele sunt echipate cu căptușeală, fier făcut în Italia, suporturi de colț din oțel și instrucțiuni de asamblare.
Contactează-ne și explică-ți nevoile, scriind la info@viadurini.ro.