Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

My Home Collection paturi, mese și fotolii de design-Viadurini

Colecția mea de origine este mult mai mult decât o companie, este o bucată de istorie italiană compusă din mai multe mâini și multe idei de oameni umili și pasionați pentru munca lor.
Istoria sa este o istorie a meșteșugului , dragostea pentru detalii și cercetarea constantă a soluțiilor care se potrivesc perfect designului interior al întregii case. Pornind de la zona de living unde găsim canapele modulare , poltronicină și mese, care vă vor face sălile confortabile pentru a petrece serile în compania prietenilor. Un exemplu de tabele Pretty, inspirat de forma cercului, simbol al continuității și ciclicității vieții, sunt realizate în dimensiuni diferite pentru a satisface toate nevoile. Alegerea dvs. este dacă doriți ca aceste mese să fie difuzate împreună sau separat.
În ceea ce privește zona de dormit, veți găsi paturi de design, cum ar fi Bubble , căutat pentru simplitatea lor, care vă va însoți nu numai în bratele blânde ale Morpheus, dar, de asemenea, să păstreze compania pentru cei care iubesc de lucru sau de lectură, fără a ieși din pat, datorită panoului cu perne în pene.
Elemente de mobilier cu detalii unice și materiale surprinzătoare pentru a crea un stil tot mai prezent care stârnește emoții și vă permite să vă imaginați și să proiectați o lume privată în fiecare componentă.
Fiecare produs al acestei companii este certificat în proporție de 100% în Italia, datorită înregistrării companiei în Registrul național al producătorilor italieni.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri