Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Myyour navă luminoasă a pielii de la H120 cm externe realizate în Italia

Cod: 70302 EXTSKIN
Lei 2.196,91 Lei 2.588,87 -15%

madein_italy

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
L inf. 33 L sup. 60 H 120cm
Timpii de livrare
3/4 săptămâni de lucru * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Myyour
Myyour Skin lumina moderna vaza de exterior din Italia H 120 cm
Design:
en & este Studio
Pielea este o familie de vase cu formă liniară, farmecul său se află în spatele texturii sale care declanșează dorința de atingere a acestora. Finisajul exclusiv este inspirat de observarea detaliilor despre care trăiesc în mediul natural care dezvăluie detalii și geometrii care sunt aparent invizibile, dar nu nesemnificative: totul are propriile sale piele. Pielea este familia vazelor care completează colecția Myyour. Plăcuța de fixare a solului furnizată
Dimensiunile disponibile sunt două: S de 55 cm diametru pentru 60 cm înălțime și L 60 cm diametru pentru o înălțime de 120 cm. În ambele cazuri, gaura pentru introducerea plantei este întotdeauna 32x32x23,5H cm.
Acum, datorită iluminării reduse de energie de până la 32 W (nu este inclusă), colecția de vase Myyour strălucește și cu propria sa lumină.
Iluminare: E27 32W 230V 50 / 60Hz (nu este furnizat)

Finisajul polyeasy este disponibil în diferite culori: vizualizați diagrama de culori și indicați în caseta corespunzătoare codul culorii dorite.

Finisare: POLEASY®
Nu numai designul și tehnologia fac diferența în produsele Myyour: chiar și în ceea ce privește materialele, compania din Padova este capabilă să-și exprime mulțumirile maxime unui nou polietilenă special numit Poleasy®, dezvoltat printr-o slujbă cercetarea efectuată de ani de zile cu scopul de a elimina microporozitățile superficiale responsabile de formarea de patine inestetice și, în timp, de eventuale fisuri.
Poleasy®, un brevet exclusiv în întreaga lume, rezolvă cu siguranță problema, garantând creațiile Myyour cu suprafețe mai compacte și perfecțiune cu adevărat unică în ceea ce privește durabilitatea, spălabilitatea și luminozitatea culorilor.
Poleasy® cu proprietăți mecanice excelente, UV stabilizate pentru aplicații în exterior. 99% fără porozitate superficială.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri