Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Novello

Novello este un brand istoric „mobilier de baie italian, bazat pe o experiență solidă și o capacitate de producție de înaltă calitate.

Și „specializat în mobilier de baie, în special în proiectarea și producerea de mobilier de baie și compoziții , căzi de sine statatoare, chiuvete de proiectare blat , strat de baie

Dintr-o bogăție importantă de expertiză, acumulate pe parcursul lui mai mult de 55 de ani în afaceri, compania a angajat recent cu determinare și entuziasm de proiectare rutier și gama de mare, cu intenția clară de a se califica în continuare marca.

Cele mai recente colecții au o atrăgătoare estetică și sunt extrem de versatile, datorită disponibilității elementelor modulare și finisaje multiple, pentru gradul ridicat de personalizare bai.

Acest lucru a condus la o creștere continuă Novello comerciale și succesul atât pe plan intern și pe (țările europene și non-europene) internaționale, cu mai multe și mai importante ordine de contracte și prestigiu.