Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Pozzi Ginori

Povestea lui Pozzi-Ginori este istoria baie de porțelan italian. De fapt , compania produce sanitare (boluri WC, bideu), chiuvete și chiuvete, oglinzi, Dulapurile și alte accesorii și completează pentru mobilier de baie.

Calea lungă evolutiv al acestui brand istoric a însoțit evoluția costum de igienă, a culturii și a gustului estetic, nu numai în Italia.
Lungul aventura începe în 1735, când Marchese Carlo Ginori, începe mai întâi în Florența, apoi dus activitățile celebru fabricii sale, printre primele și cele mai prestigioase din Europa.

În anii următori, compania fondată de Carlo Ginori, ce mai mari și cunoscute, se integrează cu alte companii, apărute la momente diferite, dar toți purtătorii de contribuții importante la istoria de articole sanitare din ceramică din Italia: Richard ( fondată în 1928), fabricarea Laveno (1856) și Wells (1868).

În 1975, pentru integrarea treptată a companiilor, mărci și facilități de producție, grupul italian Societatea Ceramica Pozzi-Richard-Ginori este printre cele mai mari și cele mai cunoscute din lume, datorită marelui progres în 1930, când a început producția vitros China, porțelan vitrificat, care revolutioneaza lumea de sănătate pentru baie: numele său brevetat este lavenite.

În 1987, Grupul este organizat în trei domenii principale de activitate: vesela de porțelan și decor, sănătate și un al treilea, nu au legătură cu ceramica. Este un grup de foarte mare, cu fabrici și birouri în nord, centrul și sudul Italiei.

Între 1993 și 1994, Grupul Sanitec dobândește ramura specifică a ceramicii Baie Pozzi-Ginori. Achiziția vine într-o perioadă crucială, adică în timpul începerii efective a Comunităților Europene, într-o viziune atât de proiect supranațional, producție, distribuție și consum.

2015, Geberit AG dobândește Grupul Sanitec. PozziGinori distribuie baie ceramica , dar , de asemenea , mobilier si accesorii.