Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

birou executiv în sticlă cu integrat semn mobil Della Rovere

Cod: SEGNO-1
Lei 21.680,46

madein_italy

- +
Timpii de livrare
5 săptămâni de lucru * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Della Rovere
birou executiv în sticlă cu integrat semn mobil Della Rovere
Sign este un birou executiv de birou, design modern, realizate în Italia.
Acest birou este constituit dintr-o podea de sticlă transparentă, susținută de un cadru cromat și lustruit trei picioare. Disponibil în două dimensiuni diferite.
Planul este realizat din sticlă călită cu grosimea de 12 mm.
Particularitatea acestui birou constă în serviciul său mobil integrat cu sertare, realizate din melamină în finisaj de nuc naturale.
Această piesă frumoasă de mobilier precum și fiind echipat cu o mare și funcționalitatea, are un design original și elegant. Este îmbogățit în fapt de diferite părți în oglindă, ca bază, în interiorul compartimentului și partea sa exterioară.
O altă caracteristică specială a acestui birou constă în picioare, și echipate cu un design sinuos și elegant placat cu crom.
Transparența sticlă și reflexiile oglinzilor au tendința de a ușura volumele sau se dilata spațiile, creând o atmosferă elegantă și rafinată.
Designer: Della Rovere R & D

măsurători:
- Birou vine în două dimensiuni diferite: L.180 / 210 cm x 90 cm x D. H.73 cm
- Integrated Mobile de servicii: L.180 cm x 60 cm x D. H 60 cm

Puteți personaliza acest produs șisolicite gaura / grommets. Pentru a primi birou cerere de stabilire a prețurilor dvs. personalizate pentru: clienti@viadurini.it

Della Rovere este o companie italiană care de peste 20 de ani produce mobilier de birou de proiectare. Producția este de 100% Made in Italy.
Datorită mașini avansate tehnologic, Della Rovere este în măsură să satisfacă orice nevoie pentru personalizarea mobila nevoile de mobilier ale pieței și client.
Produsele proiectate de arhitecți de referință în lumea designului. Aceste produse sunt fabricate prin combinarea tehnologiilor moderne de producție industrială pentru măiestrie.
Scopul Della Rovere este de a oferi spațiu de personalitate, confort și eficiență.
forme moi și cu litere aldine sau solide și liniară, dar întotdeauna stimularea și funcționale în timp pentru a face locul de familie și funcționare plăcută.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri