Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Relax scaun alzapersona 1 motor made in Italy Via Milano, design modern

Cod: VIAMILANO1MOT
Lei 6.992,35

madein_italy

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Timpii de livrare
5/20 zile lucrătoare
Stile Relax
Relax scaun alzapersona 1 motor Via Milano, realizat în întregime în Italia.
Alzapersona Scaun Via Milano are mecanism de 1 Motor cu avans footboard, caracterizat printr - o mișcare de relaxare motorizat cu ajutorul telecomenzii.

Relax footboard în avans este un mecanism de 1-motor care permite, datorită funcției footboard în avans, pentru a ridica înainte de coborârea spătarului. Acesta vă permite ajunge la o poziție cu spătarul în poziție verticală adaptată pentru a citi o carte sau ma uit la televizor așezat confortabil într-un scaun să se relaxeze.

Opțiuni disponibile
Ranforsată Versiune: model care suportă o greutate maximă de până la 180 kg, cu un scaun de 5 cm mai lat decât dimensiunile standard.

Roller Sistem: un sistem practic de ridicare mecanic pe patru roți independente, acționată de o pârghie de pedală plasat pe partea din spate a scaunului. Un sistem funcțional și practic, care vă permite să efectueze cu ușurință scaunul din cameră în cameră.

Vibro Masaj Kit Life 5: este un mecanism complex prin intermediul a cinci vibratoare, poziționate la diferite puncte de la orice scaun de masaj de relaxare sau alzapersona și activat în mod individual, ajută la stimularea circulației sângelui și de a genera un sentiment de bunăstarea fizică.
Întregul sistem poate fi aplicat la orice tip de relaxare și mecanismul de ridicare, care să permită obținerea unui scaun adaptat la orice nevoie.

Shiatsu MF60 Sistemul este alcătuit dintr - un mecanism format din două brațe, cu roți montate pe șine masare, care urmează forma spatelui și exercită o presiune constantă, ușoară și omogenă pe suprafața dorsală.
Shiatsu ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei și produce liniște interioară și fizică.
Sistemul permite de a alege între diferite tipuri de masaj pentru a satisface nevoile și cerințele diferite și pot fi montate pe fotolii de relaxare, masaj și alzapersona

caracteristici
lemn Structura acoperita cu un strat de poliuretan si metal mecanica
Padding padding într - o spumă poliuretanică ecologică densități diferite acoperite de un Dacron. Seat și înapoi în „spuma de memorie“.
picioare din PVC
Principala caracteristică înălțime cotiere reglabile sacadat pentru o poziție ideală a brațelor și pentru a reduce dimensiunile totale. suport ajustabil pentru cap, pentru confort sporit în relaxare poizione.

Scaunele vor fi comandate complet cu manual de utilizare, certificare conform standardelor UE, produs și suport în garanție pentru clienți.
Suportul pentru clienți în 24 de luni de garanție este complet gratuit, fara nici un cost, chiar și dreptul de a apela și este disponibil în toată Italia.
Garantie: 24 luni.

Ultimele produse vizualizate