Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Relax scaun alzapersona 2 motoare Via Verona, made in Italy

Cod: VIAVERONA2MOT
Lei 7.689,17

madein_italy

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Timpii de livrare
5/20 zile lucrătoare
Stile Relax
Relax scaun alzapersona 2 motoare Via Verona, realizate în întregime în Italia.
Alzapersona Scaun Via Verona are un mecanism de două motoare caracterizate printr - o mișcare de relaxare motorizat cu ajutorul telecomenzii.
Relax Independent este un mecanism de 2 motoare capabile să genereze mișcarea spătarului într - un mod autonom în raport cu cea a suportului pentru picioare. În acest fel, datorită posibilității de a selecta ce dispozitiv pentru a activa, este posibil să se obțină diferite combinații.
Un sistem complex de mișcare care poate fi montat pe, masaj și alzapersona fotolii de relaxare.

Opțiuni disponibile
Ranforsată Versiune: model care suportă o greutate maximă de până la 180 kg, cu un scaun de 5 cm mai lat decât dimensiunile standard.

Roller Sistem: un sistem practic de ridicare mecanic pe patru roți independente, acționată de o pârghie de pedală plasat pe partea din spate a scaunului. Un sistem funcțional și practic, care vă permite să efectueze cu ușurință scaunul din cameră în cameră.

Vibro Masaj Kit Life 5: este un mecanism complex prin intermediul a cinci vibratoare, poziționate la diferite puncte de la orice scaun de masaj de relaxare sau alzapersona și activat în mod individual, ajută la stimularea circulației sângelui și de a genera un sentiment de bunăstarea fizică.
Întregul sistem poate fi aplicat la orice tip de relaxare și mecanismul de ridicare, care să permită obținerea unui scaun adaptat la orice nevoie.

caracteristici
lemn Structura acoperita cu un strat de poliuretan si metal mecanica
Padding padding într - o spumă poliuretanică ecologică densități diferite acoperite de un Dacron.
picioare din PVC

Scaunele vor fi comandate complet cu manual de utilizare, certificare conform standardelor UE, produs și suport în garanție pentru clienți.
Suportul pentru clienți în 24 de luni de garanție este complet gratuit, fara nici un cost, chiar și dreptul de a apela și este disponibil în toată Italia.
Garantie: 24 luni.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate