Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Studio Italia Design

Italia Studio Design: o istorie de lumină, sticlă, metal
1950. Italia. Veneția. Orașul Marcon și insula Murano sunt la doar câțiva kilometri. Și ei sunt cei care Angelo Tosetto se execută aproape în fiecare zi de lumină atelier artistic în atelierele de masterat din sticlă de Murano, pentru a fura secretele sticlei suflate în cuptoare. Este o călătorie de pasiune pură, afinități artistice, unde lumina intalneste materia, sticla este unită cu metal, alama, aluminiu, oțel și tradiție zâmbește viitor. Începutul o poveste mare: cel al italian Design Studio.

Din Italia în lume, în evoluție
Acesta este drumul principal al făcut în Italia, că trei generații alege să urmeze testarea în fiecare an noi tehnici, tehnologii, linii, materiale de calitate și o serie de parteneriate exclusive în crearea de lămpi unice și inovatoare în formă și conținut, estetica si functionalitate. Aceasta este calea spre succes, și Veneția Italia Design Studio aduce la lumină comutatorul extern, în peste 90 de țări din întreaga modno: pentru a deveni astăzi unul dintre brand italian în industria de iluminat cele mai avansate pe plan internațional.

Spațiu pentru creativitate în toate formele sale
Fiecare stradă are limitele sale și de a le depăși servi ochi, sensibilitate, abilități diferite și emoții, care se poate efectua o lume în schimbare. Deci , Italia Design Studio a decis să fie însoțit de designeri, cercetători și designeri de renume din diferite țări și medii. Un bazin de creativ, care, împreună cu brand-ul reinterpreta obiecte ca adevarate piese de mobilier, în cazul în care sursa de lumină este liber să se joace cu volume, riglessi, folii transparente, linii și toate nuanțele de materie. Noua colectie Infinit combinat de excelență de producție vreodată.

Pentru a ilumina fiecare nevoie de mobilier
Calea de inovare trece, de asemenea, prin personalizare maximă: italiană Design Studio răspunde la noi stiluri de viață cu produse concepute special pentru diferite contexte de viață.