Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Suspensie cu trei lămpi metalice Magnet - Toscot

Cod: MAGNETLAMP5
Lei 3.000,18 Lei 4.055,08 -26%

madein_italy

- +
Material
magneți și metal galvalizat
Măsuri
baza Ø260 x H.max.1500 x Ø tot. 400 mm
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
Bec recomandat
3 x E27 max 42W / 3 x GU10 max 48W
Gradul de protecție IP
IP 20
Material pentru lampa de perete
metal
Toscot
Lampa de design cu trei becuri, Magnet - Toscot
Seria Magnet provine din figura carismatică a lui Magneto în seria de filme X-Men și, la fel ca personajul, are caracterul de a exercita aceeași putere asupra metalelor, deplasându-le în voia lor. Este născut ca acesta un reflector metalic transformat manual, care poate fi dirijat în multe poziții diferite pentru a gestiona lumina în funcție de mediul înconjurător și de nevoile momentului.

Lampa suspendata Magnet - Toscot are un design modern si unic si in acelasi timp este potrivit pentru orice tip de setare.
O caracteristică specială a acestei serii este magnetul care ține lampa atașată la structură. Materialul folosit pentru acest obiect este metalul galvanizat. Acest material a fost ales în special deoarece galvanizarea, care este o acoperire cu zinc, permite ca metalul ales să nu ruineze și să reziste în timp.
Acest obiect este complet artizanal și fabricat în Italia.

Becuri uzuale care nu sunt incluse :
- 3 x E27 max 42W, IP20;
- 3 x GU10 max 48W, IP20.

Culoare cablu: negru

Lampa este disponibilă în următoarele culori:
- lampă de cupru și structură neagră;
- lampă cromată și structură neagră;
- lampă din alamă și structură neagră.

Toscot propune modele de iluminat care combină tradiția toscană a formelor presate manual și a decorului, variind de la clasic la contemporan.
Bucăți individuale realizate manual, utilizând materiale de înaltă calitate, acordând o atenție deosebită versatilității utilizării și coordonării. Grijă pentru decorațiuni și finisaje conferă produselor o valoare deosebită, iar cercetarea creativă, care este baza implementării lor, transformă obiectele în soluții de proiectare întotdeauna la zi.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri