Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Twin și dublă Măsura 100% Made in Italy

  1. Vezi toate modelele care se află în această categorie
  2. Completați formularul care indică numele patului pe care o alegeți, sau sunati - ne la 0541-623760
Realizam paturi personalizate realizate din fier, lemn si captusita cu sau fără container de orice dimensiune, atât în înălțime cât și în lățime, cu rețele fixe, cum acest manual de ridicare asistată și electrice și cu o capacitate crescută.

Suntem în măsură să pună în aplicare orice măsură pat single, regina, regina și paturi king size pentru adulți și copii cu cutie, pod, copertine, pat ortopedic, suplimentar, pat pliant, cu rețea consolidată , etc.

În această categorie veți găsi unele dintre modelele din care putem construi și personaliza paturi adaptate ca pe nevoile dumneavoastra, dar va invitam sa ne contactati , deoarece posibilitatile de personalizare sunt aproape nelimitate!

Toate paturile noastre personalizate pot comanda si personaliza cu mai mult de 300 de combinații de culori, țesături și accesorii (piele, piele faux, material lavabil, tesatura hidrofug, țesute cu Swarovski).

Paturile de fier , de asemenea , puteți personaliza cu culorile cerute de client.

Mai mult decât atât, toate produsele pot fi îmbogățite cu opțiuni de cele mai noi tehnologii , cum ar fi terapia de culoare, lumini de curtoazie condus plasate sub partea fasciei pentru a ilumina podeaua când iese din pat.

Viadurini oferă paturi personalizate la prețuri accesibile, realizate în întregime în Italia, manual de înaltă calitate în fabrica sa.

Urcările paturi sunt realizate mai ușor , deoarece toate cu piston dublu gaz și sunt echipate cu un mecanism de siguranță care previne închiderea accidentală.

Toate produsele vin cu umplutură, magazine de hardware realizate în Italia, din oțel între paranteze unghiulare și instrucțiuni de montare.

În 2015 am realizat cel mai mare pat din Europa pentru un client din Trento (210x280cm cu ridicare manuală și cutie de depozitare).

Noi livra peste tot în lume, chiar și cu resurse specializate și logistice dedicate.

 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri