Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Imprimare Artizanală Unică pe Pânză - Creată Folosind Mânerul lui Marchi

Tipărirea artizanală pe pânză din 1600 exclusiv lucrată manual: tradiție, istorie, măiestrie și unicitate tipografia Marchi.

În această secțiune oferim cu mândrie un produs care reprezintă cel mai bine valorile tradiției și măiestriei italiene, produse exclusiviste pe care le puteți avea doar de la Viadurini.
Viadurini în colaborare cu celebra companie de imprimare și atelier al familiei Marchi aduce pe piața mondială un produs care nu are egal: imprimeuri artizanale imprimate manual realizate cu mangle .
Particularitatea acestor produse este istoria și tradiția lor : magazinul Marchi este în afaceri încă din 1633 și din generație în generație a continuat tradiția, fără a recurge vreodată la instrumente sau tehnici noi, a tipăritului Romagna strict realizat manual.
Familia Marchi se mândrește cu un instrument unic în lume: mangleul . Acest instrument eraconceput de celebrul Leonardo Da Vinci și conferă pânzei o suprafață întinsă și netedă u umedă , pe care este apoi imprimată manual cu matrițe vechi de secole, motive și decorațiuni în culori strălucitoare și tradiționale .
O altă particularitate sunt culorile, toate naturale și elaborate din minerale conform unei rețete secrete antice ; culorile sunt astfel impresionate și după unele faze de prelucrare și fixare ajung la starea finală.
Fiecare produs este astfel definit unic și inimitabil , demn simbol al unei tradiții și lucrări manuale care nu are egal în lume.

Uită-te la catalogul nostru și explorează acest brand spectaculos. Sună-neServiciul Help Desk dacă aveți întrebări sau informații pentru a pune întrebări despre produse sau comenzi, suntem întotdeauna fericiți și gata să vă satisfacem toate solicitările.