Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
 • 0
 • 0

Imprimeuri de Mână pe Pânză - Piese Unice Stil Clasic Artizanal Italian

Pânzele imprimă manual în stil clasic italian folosind - piese unice.

Începând cu anul 1633 arta, istoria, pasiunea, tradiția, abilitățile manuale animă acest laborator de amprente pe pânză (țesături naturale).
Articolele realizate cu „țesăturile noastre de artă spontană” sunt unice și irepetabile, deoarece sunt rezultatul lunilor de muncă.

Țesătura a fost creată ca o acoperire pe bancul de lucru unde țesăturile sunt imprimate manual.
În timpul fazelor de tipărire, culoarea este transferată parțial și în această țesătură de bază care, lună după lună, se transformă într-o operă de artă „involuntară”, dar plină de culoare și farmec.

Această formă de „artă spontană” este imprevizibilă;rezultatul final nu este rezultatul unui proiect inițial și este întotdeauna diferit de la țesătură la țesătură, ceea ce ne permite să creăm articole exclusive și unice de acest fel.
Fiecare margine, colț, de ambele părți ale articolelor realizate cu această țesătură, au culori și fațete diferite unele cu altele.
Fazele de realizare sunt următoarele:
 1. Alegerea materialului
 2. Spălat
 3. A tăia
 4. Manganatura
 5. Pregătirea culorilor
 6. Urma de mâna
 7. Fixarea culorii
 8. De călcat cu mangle
 9. Ambalare și cusături
 10. Ultima călcare cu mangleul
Întregul proces de fabricație, desfășurat ca în 1633, are, în mod natural, un impact asupra mediului scăzut, eco-durabil, deoarece consumul de energie este redus la minimum.
Fiecare creație trebuie considerată o adevărată operă de artă, unică și irepetabilă.
Lucrarea manuală în toate fazele de producție, face unic fiecare articol și fiecare mic detaliu care ar putea părea o imperfecțiune, arată că lucrarea a fost realizată de un maestru meșter și nu de o mașină.