Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

FIAM ITALIA Veblén design oglinzi de perete și mese de sticlă - Viadurini

Veblén, Luxury Edition de Fiam Italia, sa născut în Italia într-un timp foarte îndepărtat, dar nu vine aici. Cultura sa de design și eleganță se extinde rapid și influențează mobilierul din întreaga lume.
Gustul pentru frumusețea și mobilierul de lux începe cu lucrarea de sticlă și cristal a familiei Livi și apoi continuă până astăzi, făcând această colecție perfectă pentru interpretarea dorințelor celor care aleg să-și îmbogățească locuința cu mobilier prețios care comunică eleganță oricărei persoane care vine în contact cu tine.
Principalele caracteristici ale acestei colecții sunt eleganța și bogăția finisajelor bine reprezentate de simbolul care însoțește numele Veblén: hermina. Un animal simbol al aristocrației, purității și redevenței. Veți găsi aceste elemente distinctive în tabelele de design moderne din lemn și din sticlă afumată Louis și Veneția, în seria de oglinzi în stil baroc din cele mai variate forme New Baroque și, în sfârșit, în console precum Canova în care lemnul acoperit cu piele armonios combină sticla de bronz.
Acestea sunt motivele pentru care un număr tot mai mare de designeri au ales și încă mai aleg să colaboreze cu Veblén, lăsând semnătura lor sculptată în sticlă și istoria mobilierului.
Prin achiziționarea unui produs Veblén veți aduce o bucată de istorie de design de lux în casa dvs.!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri