Design Interior de Lux - Viadurini Collection by BRICALE™

Viadurini Collection by BRICALE™, adevăratul lux făcut în Italia pentru sufragerie. Mese de cafea și mese realizate din lemn și sticlă Venice Briccola. O piesă de mobilier de lux cu un design unic.
Nu este de găsit la orice produs

Colecția Viadurini de la BRICALE ™ este noul brand de design 100% made in Italy.

Eleganța, inovația și sustenabilitatea sunt combinate cu frumusețea unui material natural unic în lume: lemnul din briccole venețian, grămezile istorice care au caracterizat întotdeauna laguna. Pentru frumusețea lemnului de briccola venețian, Colecția Viadurini de la BRICALE ™ combină originalitatea designului și dragostea pentru lucru și finisare manual , prin semnarea mobilierului italian de înaltă calitate.

Colecția Viadurini de la BRICALE ™ reprezintă un fragment autentic al unuia dintre cele mai frumoase orașe din lume, Veneția. Lasă-te sedus de aceste mese de luat masa realizate cu o nouă eleganță, din măsuțe de cafea din lemn și sticlă pentru a da o notă originală livingului dvs. sau în ceea ce privește iluminarea de la lampa de masă care datorită prezenței lemnului de briccola închis în sticlă creează efecte magice de iluminare.

În această colecție puteți savura puritatea sticlei și emoția lemnului de briccola venețian într-o fuziune neobișnuită. Pentru mai multe informații, o ofertă personalizată sau pentru a personaliza unul dintre aceste produse minunate , nu ezitați să contactați personalul nostru. Vom fi bucuroși să vă ajutăm pe tot parcursul procesului de cumpărare pentru ca achiziția dvs. online să fie rapidă și ușoară.
Email Newsletter
Newsletter