Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Cine suntem

 
În satul minunat de Santarcangelo di Romagna, sat medieval pitoresc din provincia Rimini .. ideea de a crea un showroom virtual al celor mai bune produse de origine decor.
Numele nostru este inspirat din faimoasa Via dell „mobilier de lux din Milano - Via Durini - cu scopul de a perturba cumpărături de design: aduce decorul italian în întreaga lume și nu lumea într - un du - te!
Opriți risipa de timp pentru a vizita multe magazine și târguri de mobilier .. doar cu un singur clic puteți vedea, examina detaliile tehnice, pentru a alege modelul, face și să completeze culoarea tânjești și, desigur, l cumpere pentru a veni la un preț redus!
Toate acestea sunt Viadurini, „e-commerce sa născut în 2013 - cei doi fondatori Giovanni Cranchi (E-Commerce Manager) și Gianni Gozzi (Director de Marketing) - într - o casă la mai mult de 2.000 de metri pătrați, în cazul în care sunt birourile și un spațiu dedicat depozit.
Personalul este format acum din 14 angajați și în creștere, este pregătită să răspundă la toate nevoile clienților, chiar și cele mai exigente. Șapte sunt fetele native care dețin persoanele de contact prin chat sau telefon cu mulți clienți din întreaga lume.
Viadurini se vinde nu numai în Italia , ci și în străinătate; Germania, Franța, Anglia, Polonia, Spania, Belgia, Elveția, Austria și , recent , de asemenea , pe piața din SUA.
Am tradus mai puțin de 16 site - uri deținute și operate de vorbitori nativi pentru a interfață mai bine cu clienții din toate sursele.
Produsele noastre? Numai cei mai buni. Ne ocupăm și selectați cu atenție fiecare produs. In magazinul nostru online nu pot lipsi produse importante de marcă Made in Italy, dar sunt , de asemenea , prezentarea de produse unice , realizate manual de către micii producători italieni atenți la fiecare detaliu.
Cu noi puteți cumpăra în pace completă a minții , datorită certificării SSL Extendend care garantează o protecție maximă în plată. În plus, aveți dreptul la 15 de zile pentru a evalua produsul achiziționat.
Punctele noastre forte sunt calitatea produselor și „alegerea catalogul nostru; au peste 20.000 de produse disponibile concepute pentru orice cameră din interiorul casei cat si pentru exterior .. si nu numai!
Deoarece 2016 livrările de diviziune activă Contract; Viadurini Contractul fapt este solutia pentru orice proprietar de afaceri care vrea să furnizeze cu stilul mediul dumneavoastră: birouri, hoteluri de lux, B & B, bărci, restaurante / pizzerii, universități ... Viadurini poate!

 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri