Livrare la pardoseala si service montaj, solicitati o oferta.


1. Serviciul de livrare la etaj cu curier mobil specializat

Curierul nostru specializat in livrarea mobilei va va contacta pentru a stabili data si ora livrarii. Acest serviciu este garantat numai până la etajul al treilea, dacă casa are un ascensor, un ascensor de marfă sau o scară cu dimensiuni și capacități adecvate pentru trecerea și ridicarea produsului. Dacă vă aflați la un etaj superior, contactați-ne și vă vom oferi o ofertă personalizată
 
 

2. Serviciul PREMIUM, livrare la podea și servicii de asamblare cu personal specializat în mobilier și eliminare a ambalajelor.
Luați loc și bucurați-vă de Serviciul nostru Premium: articolul va fi livrat la podea și tehnicienii noștri profesioniști vor avea grijă de asamblare și poziționare în locul dorit. Livrarea se face până la etajul al treilea, cu lift sau cu o scară care permite o mișcare corectă și trecerea prin persoane și bunuri. Personalul nostru va curăța mobila și va elimina ambalajele reziduale. Dacă locuiți la un etaj superior, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o ofertă personalizată.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro