Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Livrare podea și servicii de asamblare a mobilierului1. Serviciul de livrare la etaj cu curier mobil specializat

Curierul specializat vă va contacta pentru a stabili data și ora livrării. Aceeași livrare va fi transportată la etajul ales de client. Serviciul de livrare a podelei este garantat numai dacă locuința clientului este echipată cu un lift, un ascensor sau o scară cu dimensiuni și capacitate adecvată pentru trecerea și ridicarea produselor. În lipsa acestor cerințe, Viadurini își rezervă dreptul de a anula comanda sau de a comunica orice costuri suplimentare.
 
 
    

2. Serviciul PREMIUM, livrare la podea și servicii de asamblare cu personal specializat în mobilier și eliminare a ambalajelor.

Luați loc și bucurați-vă de Serviciul nostru Premium: articolul va fi livrat la podea și tehnicienii noștri profesioniști vor avea grijă de asamblare și poziționare în locul dorit. Livrarea se face până la etajul al treilea, cu lift sau cu o scară care permite o mișcare corectă și trecerea prin persoane și bunuri. Personalul nostru va curăța mobila și va elimina ambalajele reziduale. Dacă locuiți la un etaj superior, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o ofertă personalizată.