Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Contract Produse Mobila de Viadurini

Viadurini Contractul este răspunsul la „nevoia pentru orice afacere sau organizație care dorește să furnizeze cu stilul mediul; acestea sunt birouri, hoteluri de lux, B & B, bărci, nave, restaurant / pizzerie, universități ... Viadurini poate!Datorită un catalog extins de peste 20.000 de produse alese manual Viadurini, are competență specială pentru a traduce nevoile estetice și funcționale ale clientului într-o gamă de soluții colorate.

L „Romagna, favorizează și de e-commerce de multe ori anticipează, gusturile și tendințele internaționale, cu o gamă nesfârșită de produse Made in Italia, asigurând fiecare piesa cea mai înaltă calitate și atenție la detalii.

Viadurini este specializată în articole pentru mobilarea și de multe ori creează proiecte exclusive de toate tipurile, realizând ideile lor și de a propune soluții posibile mai aproape de cerere, uneori chiar să depășească așteptările.

Contactul direct cu producătorii, permite Viadurini pentru a satisface chiar și cele mai neobișnuite cereri pentru produse personalizate. Personalizare este cuvântul cheie. Dacă nu găsiți culoarea sau dimensiunea mobilier de design ales Viadurini poate crea ad-hoc direct la clientul său, așa cum a făcut de mai multe ori.

Pentru cei în căutare de piese unicat, Viadurini Colectia speciala ofera mai mult de 3000 de articole create exclusiv pentru marca.

Datorită unei echipe de înaltă calificare Viadurini creat inițial pentru a servi pe piața italiană, oferă acum piața internațională datorită site-ul oficial tradus în 6 limbi (italiană, engleză, franceză, germană, spaniolă și poloneză), prin acordarea de asistență pentru ambele chat-ul prin telefon .

 

File allegati

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri