Furnizare de Mobilier Contract - Viadurini

Viadurini Contractul este răspunsul la nevoia pentru orice afacere sau organizație care dorește să furnizeze cu stilul mediul; acestea sunt birouri, hoteluri de lux, B & B, bărci, nave, restaurant / pizzerie, universități ... Viadurini poate!

Datorită un catalog extins de peste 20.000 de produse alese manual Viadurini, are competență specială pentru a traduce nevoile estetice și funcționale ale clientului într-o gamă de soluții colorate.

Comerțul electronic Romagna, favorizează și anticipează adesea gusturile și tendințele internaționale, cu o alegere infinită a produselor Made in Italy, garantând calitatea maximă și atenția la detalii pentru fiecare piesă.
Viadurini este specializat în furnituri pentru mobilier de contract și a realizat deseori proiecte exclusive de toate tipurile, materializându-și ideile și propunând soluții cât mai aproape de cerere, depășind uneori chiar așteptările.

Contactul direct cu producătorii, permite Viadurini pentru a satisface chiar și cele mai neobișnuite cereri pentru produse personalizate. Personalizare este cuvântul cheie. Dacă nu găsiți culoarea sau dimensiunea mobilier de design ales Viadurini poate crea ad-hoc direct la clientul său, așa cum a făcut de mai multe ori.
Pentru cei în căutare de piese unicat, Viadurini Colectia speciala ofera mai mult de 3000 de articole create exclusiv pentru marca.

Datorită unei echipe de înaltă calificare Viadurini creat inițial pentru a servi pe piața italiană, oferă acum piața internațională datorită site-ul oficial tradus în 6 limbi (italiană, engleză, franceză, germană, spaniolă și poloneză), prin acordarea de asistență pentru ambele chat-ul prin telefon.

Dacă sunteți curioși și doriți să aruncați o privire asupra celor care au lucrat deja cu noi, uitați-vă la secțiunea blogului nostru dedicat acesteia: „Faceți clic aici pentru a accesa BLOG-ul”.

File allegati

Email Newsletter
Newsletter