Made in Italy

12 candelabre de sticlă venețiană, fabricate manual, fabricate în Italia - Regina

  • Made in Italy
  • Cod: REGINA5
Lei 40154,51 Lei 44616,13 -10%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 săptămâni lucrătoare
Lungime (cm) 116
Adâncime (cm) 116
Înălțime (cm) 150

Candelabru de sticlă venețian realizat manual cu finisaj de cristal, Made in Italy.

Candelabru rafinat cu un design clasic realizat manual în Italia, la Veneția, din sticlă finisată cu cristal cu detalii din metal cromat lustruit . Conceput și conceput pentru a da lumină spațiilor mari, cum ar fi intrările, camerele de zi sau sufrageriile, această piesă de mobilier minunată și elegantă este capabilă să caracterizeze orice mediu aducând cu el o notă maiestuoasă din trecut. Estetica sa este făcută unică prin brațele conice înfrumusețate cu clopote suspendate complet în formă de mână pentru un rezultat de înaltă calitate și valoare neprețuită . Finisajul sobru și elegant permite candelabrului să completeze orice mediu cu stil și personalitate , de la cel mai clasic la cel mai modern, bazându-și mobilierul pe un joc minunat de contraste pentru un rezultat fără precedent .

Din utilizarea materiilor prime de înaltă calitate de pe teritoriul italian și din prelucrarea abilă a sticlei de către meșteșugari calificați din sector care au transmis tradițiile antice de zeci de ani, se naște o mare capodoperă a artei sticlei care se caracterizează prin eficiență , funcționalitate și o estetică clasică . Fiecare fază a producției are loc la Veneția , inima bătută a tradiției sticlei, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile antice cu dorința modernului pentru a se proiecta spre viitor. Procedând astfel, măiestria înaltă se îmbină cu designul și tradiția își găsește o viață nouă prin utilizarea tehnologiilor inovatoare . Rezultatul este o operă de artă care reinterpretează un stil clasic printr-un limbaj contemporan care prin lumină își arată valorile de autenticitate și eficiență .

Bec (nu este inclus) : 12 x MAX 42W E14

NB : candelabrul este disponibil într-o gamă largă de culori diferite și fiind realizat manual, este complet personalizabil și în formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă, utilizând formularul „ Solicitați informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro