Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mobila Baie Suspendata - Made in Italy Design

Cu compozițiile noastre de mobilier suspendat puteți avea o baie de design care poate fi personalizată direct în casa dvs.

Viadurini oferă o selecție de seturi de mobilier de baie cu mobilier montat pe perete cu un design modern și prețuri extrem de competitive.

Compozițiile noastre, în funcție de model, pot include dulapuri, blaturi suspendate, oglinzi, coșuri de rufe, lavoare, covoare, rafturi, scări, suporturi pentru prosoape, scaune, umerașe, set de prosoape sau accesorii precum dozator, pahar, săpun, toaletă perie.

Mobilier suspendat, rafturi și blaturi disponibile în tec solid, aluminiu, MDF lăcuit, laminat baricat, nuc sau stejar și materiale și chiuvete inovatoare din rășină, marmură minerală, ceramică.

Pentru orice informații sau întrebări, nu ezitați să contactați serviciul nostru de asistență, vom fi bucuroși să vă ajutăm cu toate nevoile dumneavoastră.