Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Robinete Termostatice pentru Duș - Fabricate în Italia

Robinete pentru duș, baterii și mixere termostatice cu două butoane în auriu, argintiu sau negru.

De robinete de duș poate fi clasic, cu robinete cu două buton sau cu un termostat de duș robinete mixer. În special, mixerul apare din necesitatea de a rezolva problema temperaturii apei, când faceți duș. De fapt, prin ridicarea butonului rotativ unic, pornim jetul de apă și ne poziționăm direct pe poziția centrală prin rotirea butonului în raport cu partea fixată pe perete și astfel jetul de apă livrat va fi de o temperatură medie sau caldă temperatura.

De asemenea, în categoria băilor puteți găsi și capete de duș ultra-plate, proiectate în mod hotărât cu cromoterapie care oferă o cascadă de apă cu efect de ploaie tropicală. De asemenea, disponibil colorat.

În magazinul nostru online , puteți găsi o singură pârghie și mixere construit-in. Calitatea și designul se reunesc pentru a vă oferi plăcerea unui duș învăluitor. Contactați-ne pentru orice informații prin chat sau adresa noastră de e-mail. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute pe tot parcursul procesului de cumpărare.