Radiator Port-Prosopncălzire Încălzire Electric sau Hidraulic Made in Italy- Radiatoare de Baie

  • Recenzii :
  • : 5,0
40 Produse
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
Lei 3.929,88
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
Lei 4.166,47
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
Lei 9.008,82
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
Lei 4.769,93
Pagina 1 de 2

Șervețel de încălzit electric sau hidraulic încălzit pentru baie cu un design modern

În această secțiune veți găsi o selecție largă de modele care vă permit să găsiți accesoriul radiatorului care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.
La început formele care se vor căsători perfect cu orice tip de  mobilier de baie: puteți alege designul clasic al  încălzitorilor cu șervețele cu tub drept , capabile să se conformeze cu ușurință băilor standard; dacă, pe de altă parte, ai nevoie să amenajezi o baie mai modernă , poți găsi modele cu forme mai pătrate, potrivite mai ales dacă stilul arhitectural al mediului este deosebit de riguros și în același timp elegant.
Dacă preferați un stil mai design, puteți opta pentru modele de încălzitoare de prosoape cu tuburi acoperite.De asemenea, în ceea ce privește culorile, pe lângă metalul clasic, puteți găsi radiatoare negre mate sau lucioase, dar și culori mai imaginative.
Modelele de vânzare sunt ideale pentru orice baie, dar în funcție de nevoile pot fi folosite și în alte camere ale casei, cum ar fi bucătăria, camera de zi sau camera de zi.

Pentru a selecta încălzitorul de prosop, evaluați tipul de operație: electric sau hidraulic . Electric port - prosop încălzit  este proiectat pentru acele băi în cazul în care încălzirea este insuficientă, atât de mult , astfel încât aceasta trebuie să fie integrate. Tot ce ai nevoie este o priză. Acest tip de încălzitor pentru prosoape de baie  nu necesită nicio intervenție a instalatorului.Dacă, pe de altă parte, ați creat un sistem special, optați pentru un încălzitor de prosoape hidraulic . Aceste radiatoare sunt cunoscute sub denumirea de  încălzitoare pentru prosoape de baie  și acest lucru se datorează faptului că designul lor este conceput pentru agățarea și încălzirea prosoapelor . Putem spune că fiecare încălzitor de prosoape este un calorifer proiectant. Motivul este simplu: fiecare dintre ele are o estetică elegantă și un design atractiv și este gata să completeze mediul prin personalizarea stilului său.
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linii telefonice)
  • De luni până vineri 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.ro
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Preturile afisate includ TVA