Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Taburete de Bar și Bucătărie Ergonomice cu Design Modern, Stil și Calitate

Taburete pliabile și ergonomice pentru bucătărie sau bar pentru un mediu confortabil din designul Made in Italy.

Această parte a site-ului nostru web este dedicată scaunelor de bar pentru bucătărie. Un mobilier perfect atât pentru bucătăria dvs., cât și pentru cei care au un proiect contractual, precum un bar sau un pub.
Taburete înalte, diferite pentru forma, spatele, culoarea și materialul folosit, au fost selectate gândindu-se doar la cele mai bune din designul italian.

Printre propunerile noastre oferim taburete de bucătărie de design: ergonomice sau pliabile pentru cei care au nevoie de spațiu.
Dar și diferite materiale alese în funcție de stil: clasice sau vintage pentru scaune din lemn, design modern și alternativ pentru scaune din piele sau tapițate.
Ca întotdeauna, le oferim la prețuri incredibile. Căutați rapid elementele prezentate și alegeți cele potrivite pentru dvs. Dă întotdeauna mare importanță înălțimii scaunului în comparație cu cea a blatului de lucru. Este clar că, dacă acestea sunt prea mari, nu va fi suficient spațiu pentru picioare, iar dacă sunt prea mici, nu își vor acoperi complet funcția de scaun. Dacă nu sunteți sigur de măsuri, nu vă faceți griji, v-ați putea gândi la modele echipate cu un mecanism de reglare a înălțimii, astfel încât toată lumea să poată decide spontan poziția cea mai confortabilă.

Descoperiți întreaga colecție și, în caz de asistență, ne veți găsi întotdeauna disponibili la adresa noastră de e-mail, la numărul nostru de telefon sau în chat-ul direct. Nu ezitați să ne contactați, personalul nostru vă va ajuta cu plăcere în timpul procesului de achiziție.