Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Fotolii moderne, cu adevărata calitate a făcut în Italia

Fotolii moderne cu adevărat calitatea Made in Italy.

Un accesoriu important pentru sufrageria dvs., ideal pentru a vă oferi un moment de relaxare prin ascultarea muzicii sau citirea unei cărți, este Majestatea sa fotoliul modern!

În această secțiune dedicată unui important mobilier de design, veți găsi fotolii cu designul cel mai variat: un stil clasic care reamintește eleganța și redevența perioadei baroce cu fotolii din lemn acoperite cu aur și tapițate în catifea; sau un stil mai modern, în care designerul joacă cu materialele și țesăturile, făcând fotolii tapițate acoperite cu piele sau țesături. Dar, de asemenea, jocuri de culori grație produselor cu țesătură în coarnă, în cazul în care părțile colorate contribuie la a da o atingere de bucurie și ușoare pentru fiecare mediu.

Descoperiți tot catalogul de pe site-ul nostru și dacă aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați în chat sau prin e-mail. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în achiziția dvs. online.