Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese Gradina Aluminiu - Design Fabricat in Italia

Mese de grădină sau terasă - exterior din aluminiu pentru mobilier de lux: ușor, pliabil și rezistent.

Ce este mai bine într-o zi frumoasă de primăvară sau de vară pentru a vă invita prietenii pentru un aperitiv în grădina dvs. sau pe terasa dvs.? Pe site-ul nostru puteți găsi toate mobilierul exterior în aer liber pentru a crea o grădină magică.
Pentru cei care iubesc un complement de mobilier funcțional și rezistent, pot alege dintre cele mai multe modele de mese de exterior din aluminiu. Această soluție este perfectă dacă trebuie să vă ocupați spațiul extern doar atunci când este necesar. Acest tabel este ușor, pliabil și ușor de mutat
Acest material este rezistent la lovituri și zgârieturi, astfel încât masa de grădină va rămâne timp de mulți ani în condiții optime, întotdeauna gata să înfrumusețeze exteriorul casei tale.

În această categorie puteți găsi o mulțime de modele de mese din aluminiu: mese de cafea rotunde sau pătrate, ideal pentru un colț de relaxare. Mese pentru a vă întâmpina pe oaspeți pentru un prânz sau o cină la lumina lumânărilor. Dacă doriți o atingere elegantă, alegeți combinația de aluminiu în partea superioară, în sticlă de formă rotundă.

Toate produsele pe care le avem în catalogul nostru sunt realizate cu materiale de înaltă calitate și sunt rezultatul unei selecții atentă a personalului. Rețineți că, dacă aveți anumite îndoieli sau dacă doriți un sfat, suntem complet disponibili. Va fi o plăcere să vă ajutăm să alegeți printre modele și culori masa de grădină din aluminiu perfectă pentru a reflecta personalitatea dvs.!