Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuveta din Piatra Lucrat Manual - Design Made in Italy

Un chiuveta din piatră este o piesă de mobilier unică, care îți poate transforma baia într-un mediu special.

Are și calitatea rară de a deveni și mai frumoasă odată cu trecerea timpului, dobândind patina caracteristică.

Dacă vă plac materialele naturale, decorarea băii dvs. cu o chiuvetă de designer din piatră naturală  este soluția ideală pentru a vă completa mobilierul de baie. Pe viadurini veți găsi mai multe chiuvete de piatră la prețuri accesibile și, în special, o gamă largă de pietre diferite și particulare, cum ar fi marmura, piatra de râu și bazaltul negru.
Chiuvete independente sau chiuvetă de blat, formele sunt multe și diferite pentru a satisface fiecare nevoie, formă conică pentru chiuvete independente și forme mai clasice rotunde, ovale sau pătrate pentru chiuvete de blat.
Singura atenție de care au nevoie aceste bazine de piatră este de a folosi numai apă pentru curățare sau produse neutre realizate special pentru curățarea pietrelor naturale, evitând produsele pe bază de acid.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numărul nostru de telefon, satff-ul nostru vă va ajuta cu plăcere în alegerea chiuvetei potrivite pentru baia dvs.