Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Fotoliu de Grădină din Metal - Mobilier de Lux Fabricat în Italia

Fotolii metalice în aer liber pentru a vă amenaja grădina sau terasa cu produse de calitate

În grădină sau pe terasă , este esențial să aibă mobilier de exterior, care este confortabil, practic și elegant. În această selecție veți găsi multe propuneri metalice pentru exterior care vă vor satisface nevoile.

Aluminiu, oțel inoxidabil și diverse aliaje reprezintă principalele materiale ale structurilor, apoi puteți găsi fotolii metalice cu căptușeală, prelucrarea plasticului și a lemnului. Formele propuse sunt pentru toate gusturile și tipurile de medii, de la liniile pătrate clasice la cele mai neregulate și mai moderne.

Mobilierul de grădină este perfect pentru transformarea mediului în aer liber în zone de luat masa magnifice dotate cu fotolii de grădină pentru a lua masa în aer liber și a vă bucura de vară.

Ușor de curățat și echipat cu perne confortabile căptușite, detașabile, lavabile și realizate cu țesături rezistente la pete și mucegai.