Mobilați Dormitorul cu Design Realizat în Italia

  • Recenzii :
  • Evaluarea Medie : 5,0
455 Produse
Viadurini Living
Lei 4.770,97
: Lei 4.770,97
Viadurini Living
Lei 5.377,06
: Lei 5.377,06
Viadurini Living
Lei 24.519,22
: Lei 24.519,22
Pagina 1 de 19

Dormitor clasic și modern pentru un stil de design sau romantic, completat cu toate: paturi, saltele, perne, plase și canapea.

Această categorie este dedicată în întregime mobilierului modern pentru dormitor.
Cuvintele cheie rămân stil modern și calitate făcute în Italia.

Ce oferim în acest catalog este o gamă largă de paturi duble, paturi simple și un pătrat și jumătate în variantele tapitate și fier forjat. Diferite culori și stiluri sunt combinate pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri. În plus, veți găsi, de asemenea, o secțiune dedicată saltelelor de memorie și ramelor cu șipci pentru a vă completa patul cu accesorii care oferă confort maxim.
Dar nu numai asta, puteți găsi, de asemenea, comode, noptiere și dulapuri pentru a vă decora dormitorul cu un stil modern și bogat în design, realizat în Italia.

Viadurini se angajează zi de zi să asigure o achiziție rapidă și sigură de mobilier de dormitor italian realizat de o muncă specializată italiană. Artizani experți și designeri consacrați își pun toată grija și experiența în domeniu pentru a oferi accesorii de mobilier excepționale pentru orice dormitor de pe piață. Dacă aveți îndoieli sau aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să contactați personalul nostru care va fi încântat să vă ajute și să vă ajute pe tot parcursul procesului de cumpărare.
Email Newsletter
Newsletter