Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Decoreaza dormitorul cu un dram de design italian

Dormitorul este o zonă sacră și intimă a casei, în stare să ne bun venit în fiecare noapte în speranța vise de neuitat. iluminat decorare Dall“, aceasta este camera a casei , care oferă cele mai bune momente de relaxare și odihnă. Din acest motiv, este important să se identifice mobilierul și cele mai potrivite Suplimentări gustul nostru și sensibilitatea noastră.
Alegerea patului și / sau saltea și „mobilarea un dormitor principal va avea un angajament diferit de cel al camerei copiilor. Grija și dragostea pe care ai pus în alegerile finale sunt mari, în ambele cazuri, dar dormitorul este final cuibușor și trebuie să fie rezultatul deciziei în comun de către ambele părți. În plus, culorile și luminile care sunt alese schimba complet tipul de camera pe care doriți. Acesta este motivul pentru care este esențial să se acorde o atenție la ceea ce cumperi și spațiul disponibil.

Paturi, saltele, rețele Made in Italy

Ceea ce ne propunem în acest catalog are o gamă largă de paturi tapițate și fier forjat , saltele de memorie , rame secționate și mobilier pentru dormitor modern și de design, toate Made in Italy. Sunt de acord asupra stilului, de a identifica cele mai bune mobilier și în cele din urmă alege unde și cum să cumpere sunt decizii importante care trebuie luate de comun acord. Dar ceea ce contează cel mai mult este posibilitatea de a avea accesorii rezistente si de lunga durata, realizate cu grijă și cu materiale de înaltă calitate. Un dormitor nu este nici o cameră, de fapt, ne petrecem aproape o treime din viața noastră. Consultanță de specialitate este de a opta pentru un mobilier de calitate.
Viadurini.it se angajează în fiecare zi , pentru a asigura o achiziție rapidă și sigură de mobilă de muncă calificată italian. meșteșugari și designeri stabilite Experții Fielding toată grija și experiența lor de a oferi pe piata de mobilier de exceptie pentru orice dormitor. Dacă aveți îndoieli sau să căutați pentru mai multe informații nu ezitați să contactați personalul nostru, care va fi bucuros să vă ajute și să vă ajute pe tot parcursul procesului de cumpărare.

Descoperă ofertele noastre online și decora dormitorul tau cu stil

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri