Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Fotolii de masaj, cu funcție de ridicare

Fotoliile de ridicare înclinate și masate pentru a vă bucura de fiecare moment de relaxare, confortabil și ideal pentru persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități.

Un stil modern și inovator pentru a vă decora camera de zi cu mobilier de designer, dar fără a uita confortul și caracterul practic.

2 fotolii de motoare cu masaj shiatsu integrat. Despre coperta puteți alege între piele, piele ecologică sau țesătură în culorile dorite.
Lăsați-vă sedus de scaunul balansoar "Yara" și bucurați-vă de un masaj relaxant.
Dar nu numai scaunele de reclinare pentru a vă oferi un moment de relaxare adevărată în confort maxim pur și simplu împingând un buton ca și pentru fotolii "Florence" și "Verona".
Și pentru cei care au dificultăți în a merge pe fotolii confortabile în piele sau în piele ecologică. Toate făcute cu cele mai bune materiale fabricate în Italia.

Scrie-ne în chat dedicat sau scrie-ne un e-mail pentru a obține o ofertă personalizată și pentru a cunoaște diverse personalizări în ceea ce privește culorile, țesăturile și finisajele.