Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Scaune bucătărie modernă și living, piele sau lemn de design

Într-o acasă inovatoare și la modă, nu poate lipsi scaune moderne! În catalogul nostru online , puteti gasi scaune moderne de design interesante realizate din lemn, metal, rasina, plastic, piele si piele.

scaune moderne sunt de accesorii versatile , care pot fi folosite în camere diferite; în bucătărie, în camera de zi, dar , de asemenea , în dormitor. Un al doilea mediu va avea un scop diferit și din acest motiv, de asemenea, materialul trebuie să fie alese cu grijă.

Important de un scaun caracteristici moderne sunt confort, practic și manevrabilitate.

Un element de design pentru a furniza un rafinat, poate fi un scaun / scaun Cipi modelul modern , realizat din lemn masiv de Teak, disponibil in culori naturale si lemn colorat.

Un scaun de piele este un mobilier exclusiv pentru zona de luat masa. colectie Viadurini Living ofera o gama larga de scaune din piele realizate cu o atenție extremă la detalii, cu sau fără brațe și cu minunat spate răsucite înalte.

În scaunele catedrei oferă scaune de stilul clasic, cum ar fi modelul Regina, modernizat prin utilizarea de policarbonat, clare sau afumat, că proiectele în mod direct până în prezent; dar , de asemenea , fotolii elegante acoperite cu țesături forme geometrice, simplu și fantezie pentru un decor niciodată banal, pline de imaginatie si de personalitate.

Modelul Legend Arms este , de fapt , un scaun modern , ia din fibra de sticla din anii '50, care combină lemn și plastic , într - o clasă de interpretare împreună.

Aici puteți găsi nici o soluție și culoarea preferată, toate produsele prezentate în catalog sunt realizate din materiale de calitate superioară, și sunt rezultatul de selecție atentă făcută de personalul nostru.
Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră. Va fi o plăcere pentru a vă ajuta să alegeți scaunul de design modern, care este potrivit pentru tine!

Descoperă ofertele noastre și cumpără scaun moderne on-line de visele tale!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri