Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Banci de Gradina să Amenajeze Spații în Aer Liber cu Stil

Băncile de grădină potrivite atât pentru contract, cât și pentru mediul casnic și privat - stil modern de design italian personalizabil.

Printre propunerile noastre se numără banca de grădină de tec, semnată de faimoasa marcă italiană Talenti, pentru cei care iubesc stilul luxos și clasic.
Sau bancul de grădină metalic din aluminiu vopsit care poate fi personalizat în ceea ce privește culoarea. Un stil modern și realizat în Italia pentru cei care iubesc simplitatea liniilor și a formelor.

Dar noi, cei de la Viadurini, ne gandim si la cei care prefera originalitatea formelor propunand o noua marca numita Slide care creeaza banci in aer liber din polietilena ca banca cu forma dragostei scrise personalizabile in ceea ce priveste culoarea sau scaunul modular de sarpe creați compoziții de bănci unice cu o lumină radiantă.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați, vom fi bucuroși să vă creăm estimarea și să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a continua achiziția. Suntem disponibili prin chat-ul corespunzător, numărul de telefon pe care îl găsiți pe site și adresa noastră de e-mail.