Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Ceasuri de Perete și Ceasuri de Masă Vintage, Moderne și Design Realizate în Italia

Ceasuri de perete și masă realizate manual de meșteri din Italia, în stil perfect: vintage, design și modern

Ceasuri de perete și ceasuri de masă, ambele sunt accesorii funcționale de mobilier, capabile să revoluționeze aspectul pereților casei tale sau să ofere o notă de design zonei tale de locuit.

Personalul nostru a făcut o selecție atentă pentru a prezenta doar produse de calitate. Printre propunerile noastre puteți găsi ceasuri care depășesc conceptul de „timp de monitorizare”. Sunt de fapt adevărate opere de artă realizate manual. Ceasuri de perete mari, moderne și de design, din lemnceramică și pânză capabile să capteze privirea oricărui oaspete. Materiale și produse de înaltă calitate  fabricate în Italia.
Pentru cei care în schimb iubesc excentricitatea și extravaganța, există creațiile cu un stil de design: ceasuri de perete particulare și originale realizate manual în Italia.
Selecția noastră a fost concepută pentru a satisface fiecare stil și nevoie ale casei dvs., diversele stiluri vă vor permite să găsiți ceasul potrivit pentru pereții bucătăriei, livingului sau dormitorului.

Pentru orice informație contactați serviciul nostru de asistență, vom fi încântați să vă răspundem la toate întrebările.