Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

tabele cu raft de sticla extensibile, picioare din lemn și oțel

Mese cu blaturi din sticlă și cristal pentru a vă amenaja bucătăria sau camera de zi cu un stil elegant

Viadurini oferă o selecție a celor mai bune mese extensibile cu blat din sticlă și picioare din oțel și / sau lemn. Sunt mese de sticlă extensibile, de design modern și italian, potrivite pentru sufragerii și bucătării caselor mobilate în stil modern.

De ce ar trebui să alegi între o masă cu pahar sau una cu blat din cristal?

Sticla și cristalul temperat sunt materiale rezistente și rezistente și sunt ideale pentru mesele mari. Pentru a se transforma în sticlă călită, acest material este supus unui tratament termic, care îl face mai puternic. Sticla este încălzită la temperaturi ridicate și răcită la temperaturi foarte scăzute.
Principala diferență dintre cristal și sticlă este prezența oxidului de plumb, ceea ce face ca cristalul să fie mult mai interesant decât sticla. Plumbul mărește densitatea sticlei. În acest fel, sticla se apropie de diamante și are aceleași caracteristici optice: lumina care atinge suprafața sa este refractată într-un mod mai puternic și mai decisiv, făcându-l extrem de luminos. Acest efect va fi mai puternic în funcție de procentul de oxid de plumb conținut în sticlă: numai produsele din sticlă care conțin cel puțin 24% oxid de plumb pot fi considerate cristal sau sticlă de plumb, conform legii.
Acest material este potrivit pentru producerea de mese rotunde cu diametrul de 120 cm, 160 cm sau 180 cm sau pentru cele personalizate. Sunt potrivite și pentrumese dreptunghiulare cu lungimea de 120, 140 cm, 160 cm, 200 cm sau cele personalizate.

Avantajele sticlei și cristalului:

  • Design elegant
  • Posibilități nesfârșite de culoare
  • Greu, rezistent
  • Suportă sarcini grele
  • Durabil
  • Usor de curatat
  • Ecologic

Cum se curăță sticla și blaturile din cristal:

Orice suprafață de cristal sau sticlă trebuie curățată cu o cârpă umedă îmbibată cu săpun sau detergent lichid, diluată în apă. Nu curățați cu detergenți pe bază de acetonă, amoniac, care pot deteriora suprafața. Nu utilizați substanțe abrazive pentru a-l curăța, cum ar fi detergenți sub formă de pulbere, pastă abrazivă sau produse de curățare cu suprafețe aspre. Nu puneți contactul cu obiecte ascuțite. Uscați suprafața cu ziare.