Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Blat chiuvete din piatra naturala

Pe Viadurini veți găsi o gamă largă de lavoare în sprijinul piatră pentru baie din casa ta. Modele disponibile în diferite forme: pătrate, dreptunghiulare, ovale, rotunde și piesa nou în formă de puzzle - ului poate fi , de asemenea , utilizat de către partea , datorită adverse la posibilitatea de centralizare reciprocă.

Cu zeci de modele de sprijin lavoare piatra naturala, marmura, bazalt, onix, piatra de râu, lemn pietrificat sau pietrificat, colecția Viadurini vă permite să furnizeze fiecare baie de design , cu culoarea dorită de la alb la gri și negru trecerea pentru toate tonurile de culoare ale pietrei disponibile în natură.

Bazinul - accesoriul necontestat pentru orice baie - este primul element care cade privirea la intrarea în mediul înconjurător.

În plus față de latura estetică, cu toate acestea, trebuie să ia în considerare caracterul practic al bazinului și adaptarea acesteia la cerințele de utilizare, care se va face.

Există două tipuri de lavoare:
  • monoblock care ar putea avea de scurgere pe perete sau care urmează să fie instalate în mod liber în centrul camerei
  • Etaj: în acest din urmă caz, cu toate acestea, trebuie să fie în mod special realizarea sistemului de apă

Punctul la proiectarea pentru acest tip de chiuveta este important, deoarece chiuveta este la vedere și, adesea, este plasat pe un raft sau pe un dispozitiv mobil.
Lavoare de proiectare coloana bazalt, marmura si alte pietre naturale fine sunt o solutie foarte elegant si unic pentru o baie elegantă.

Dar adevărata revoluție și eleganța lavoare de designer este că piatra naturala este unica si speciala fiecare chiuveta, datorită imperfecțiunilor și suprafața fiecărei vene de piatră. Pentru o cameră retro, de epocă și chiar și o chiuvetă piatră clasic este perfect!

Cipi, Novello Mobilă de baie și baie Viadurini de colectare a mărcilor comerciale sunt protagoniștii necontestate design de mare pentru această categorie.

Va fi o plăcere pentru noi, pentru a vă ajuta să alegeți suportul de piatra chiuveta, care este potrivit pentru tine!
Descopera ofertele noastre si cumpara online solutia potrivita pentru tine!