Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Felinare exterior, alamă și felinare de epocă

Lanterne exterioare pentru designul grădinii dvs., vintage, modern sau clasic.

Caracterizate printr-un design modern, ele sunt ideale pentru cei care doresc să dea o eleganță exterioară casei lor în seriile de vară.

Printre propunerile noastre pentru felinare de grădină cu un design simplu și esențial veți găsi felinare de podea, perfect pentru a fi amplasate la intrare sau pe gazon, felinare de perete sau felinare suspendate pentru cei care preferă lumina care vine de sus.
Materialele folosite sunt de înaltă calitate, fierul și alamul din structură înconjoară pereții din sticlă transparentă din care lumina lumanii poate fi filtrată, creând atmosferă minunată.
Faimoasa marcă italiană Il Fanale a încălzit aceste produse fabricate în Italia, care vă vor permite să vă oferiți spațiilor exterioare o notă de stil vintage.

Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă ajuta să alegeți mobilierul pentru grădina. Contactați-ne prin formatele din fișele de produse, prin adresa noastră de e-mail, prin telefon sau scrieți-ne în chat-ul corespunzător de pe site-ul nostru. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în timpul achiziției online.