Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplice de exterior, de stil modern și de epocă

Aplica de exterior cu design vintage sau modern pentru grădina ta.

Lămpi de perete de grădină realizate de cele mai bune companii din tradiția italiană, cum ar fi Toscot și Aldo Bernardi.

Un design de epocă realizat datorită folosirii materialelor de înaltă calitate, cum ar fi cuprul și alamă, pentru a crea linii sinuoase în lămpi cu unul sau mai multe lumini în funcție de nevoile. Pentru cei care au un stil minimalist, simplu, fără prea multe decorațiuni, lămpile de perete de la Il Fanale sunt perfecte, realizate din fier dreptunghiular sau pătrat și cupru. Stil simplu, dar de impact.
Dacă doriți un produs realizat manual, aruncați o privire asupra lămpilor de perete turnate toscane. Lucrând manual de specialiști calificați, precum și prin amintirea tradiției italiene, grădina va avea o notă rustică unică și specială.

Descoperiți întreaga colecție în catalogul nostru online și nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon sau prin e-mail pentru a vă solicita oferta personalizată sau mai multe informații despre produsele noastre. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute și să vă asiste în timpul procesului de achiziție.