Set de Masa pentru Masă de Lux: Tacâmuri, Farfurii și Pahare din Italia

  • Recenzii :
  • Evaluarea Medie : 5,0
459 Produse
Viadurini Decor
Lei 1.515,93 Lei 1.894,90  - 20%
Viadurini Decor
Lei 839,58 Lei 1.049,49  - 20%
Viadurini Kitchen
Lei 579,16 Lei 723,97  - 20%
Viadurini Kitchen
Lei 579,16 Lei 723,97  - 20%
Pagina 1 de 20

Set de ceai și cafea italian design, feluri de mâncare, pahare și aduce topping-uri pentru masă și bucătărie.

Dacă vă place luxul, eleganța și rafinamentul, vă va plăcea această secțiune dedicată tuturor acelor produse de designer necesare pregătirii unei mese care să reflecte dorințele voastre. Niciun detaliu nu va fi trecut cu vederea, cuvintele cheie sunt frumusețe și stil pentru a face mesele dvs. unice și prețioase.

V-am căutat cel mai bine și l-am găsit în colecția Versace Home din porțelan și cristale. Prima colecție este dominată de culorile roșu / auriu și albastru / aur, culorile întotdeauna sinonime cu regalitatea decorează cu eleganță și sofisticare serviciul de masă (farfurii, tureene, cuptor), servicii de ceai și setul magnific cu căni de cafea. În cea de-a doua colecție, în loc de margini, aurii împodobiți hale pentru vin, flautul pentru șampanie și ulcioare pentru a ține vin și mușcături.

În cele din urmă, pentru a finaliza acest minunat tabel nu poate lipsi curtea semnată Rosenthal Sambonet. Tacâmuri cu diferite stiluri: bon-ton, clasic și cu o notă de modernitate pentru a satisface dorințele tuturor. Stiluri diferite, dar unite prin frumusețea și luminozitatea care emană din fiecare furcă, cuțit sau lingură a serviciului.

Descoperă cum să faci din masa ta o adevărată bijuterie a luxului!
Email Newsletter
Newsletter