Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Dus in Gradina - Coloane de Duș Realizate pe Măsură Made in Italy

Kollona për dush në kopsht ose në natyrë:  krijime të bëra me dorë në Itali.

În această secțiune veți descoperi obiecte prețioase cu un design minimal, realizate în întregime în Italia cu cea mai mare grijă și atenție la fiecare detaliu. Creații artizanale care apar din experiența din sectorul sanitar pentru a asigura performanțe la nivel înalt și pentru a spori elegant mediile rafinate.

Articole de înalt nivel tehnic care provin din inovația continuă și o filozofie de producție care vizează excelența. Din acest motiv, designul, frumusețea, ergonomia și emoțiile joacă un rol cheie în produsele alese de Viadurini

Coloanele de duș de grădină vă permit să vă răcoriți când este foarte cald fără a fi nevoie să intrați în casă sau să faceți un duș rapid înainte de a intra în piscină sau de a ieși.
Modern în design și  utile în viața de zi cu zi, dușurile în aer liber sunt o piesă de mobilier versatilă pentru orice grădină.

Contactați serviciul nostru de asistență pentru orice informații sau întrebări despre articolele sau comenzile noastre, vom fi bucuroși să vă ajutăm în toate nevoile dumneavoastră.