Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Paturi de o persoană

vânzarea online de paturi pentru toată lumea de la design italian 100% și fabricate în Italia. Dormitorul de băieți trebuie să fie proaspete, colorat și distractiv. Acesta trebuie să fie un loc în care copiii doresc cu adevărat să fie cu tine, cu prietenii si chiar tine. Alegerea patului unic este un moment important pentru prezentul și viitorul familiei tale. Pentru paturi duble mergeți la secțiunea .

Viadurini în sale de e-commerce ofera toate optiunile pe care le au fost în căutarea pentru: paturi capitonate simple, din fier forjat, cu sau fără sertare, cu sau fără depozitare, cu sau fără tăblie. Ca să nu mai vorbim de o gamă largă de stiluri, culori și materiale, toate de cea mai înaltă calitate, cu un hardware din oțel durabil. Și toate la prețuri foarte competitive pe web. Unicul de camera de lucru este important deoarece va însoți copiii pe parcursul creșterii lor.

Fiind capabil de a construi un „cuib“ confortabil și, în același timp liber și deschis copiilor care au nevoie este o satisfacție care se va achita de ani de zile să vină de eforturi pentru a studia și de a alege dreptul de mobilier. Gândiți-vă, atunci, chiar și alegerile din pat single.


Pat de o persoană, cum să-l aleagă

Pentru a studia sau de a juca într-un impact mediu provocator foarte pozitiv asupra rezultatelor. Deoarece dormitorul este locul unde copiii își petrec cea mai mare parte a timpului cu prietenii sau de unul singur în timpul după-amiezele lungi de studiu, este important să-i garanteze o cameră caldă aerisită. Patul singur este cu siguranta o parte cheie de dormitoare pentru copii, dar trebuie să fie funcțional la nevoile copiilor ca întreaga familie.

Aveți la dispoziție câteva spații ale căror magazin de lenjerie și obiecte de uz casnic? Un pat cu stocare ar fi soluția ideală. Vrei o cameră potrivită atât pentru copii cât și invitații? De ce nu alege un pat tapițate singur sau din fier forjat? Tratați imediat decorul vă permite să alegeți un pat pentru copilul dumneavoastră, care este în conformitate cu toate stilul de cameră și, mai presus de toate, cu nevoile familiei.

Trebuie doar să explorați de sus în jos noastre de e-commerce on-line, cu atât de multe single toate produse în Italia de cei mai buni meșteri naționale.

Descoperiți Prețurile, Cumpara online și Twin nostru

În Viadurini.it nostru vom vinde paturi individuale la preturi ieftine, mai bine de e-commerce decât vă puteți găsi pe web și în magazinele din orașul tău. Pentru camera copiilor sau camera de oaspeți, patul unic achiziționate de la magazinul nostru on-line vă va lăsa entuziasmat de preturi ieftine ale întregii linii. In fiecare zi vei gasi oferte interesante și produse la prețul întreg, care vor părea în echilibru. Check out prețurile tuturor liniei septuri individuale: imbottini, din fier forjat, containere, paturi de o persoană, pliabilă paturi de o persoană și mai mult pentru a decora camera de oaspeți sau copiilor la cel mai mic pret pe care s-ar fi imaginat .

paturi de o persoană cu stocare

Twin paturi , cu containere ieftine, frumoase și potrivite pentru toate nevoile de acasă și de familie. Fie că sunteți în căutarea unui singur pat pentru copii sau pentru adulți, Viadurini.it de cercetare este o placere: vom găsi paturi de o persoană cu container prețuri la Super accesibile, precum și numeroase oferte în fiecare zi.

În catalogul nostru online veti gasi paturi de o persoană cu container bazat pe nevoile diferite: containere mari, cutii singur container, sertare, paturi simple, mici cutie cu deschidere laterală, din fier forjat și chiar tapițerie. Twin cu siguranță funcțională care reprezintă partea superioară a gamei de produse de designer realizate manual 100% italian.

Un container încorporat în patul unic al copilului este un foarte apreciat de toate mamele gimmick - să nu mai vorbim de single care optează pentru paturi de o persoană cu recipient în camera de oaspeți. Pe scurt, toată lumea are nevoi diferite, dar soluțiile de proiectare sunt eficiente atunci când acestea pot da un răspuns la fiecare utilizator este posibil. Aceasta este calitatea și confortul oferit de Viadurini.it care cu paturi gemene cu container dorește să ofere clienților săi posibilitatea de a trăi într-o casă în care spațiul este optimizat, și face loc pentru viață.

Paturi tapitate individuale

Singurul pat tapitat este cel mai confortabil lucru pe care vă puteți gândi, atât pentru dormitor
copii sau adolescenți, este pentru o cameră pentru a găzdui oaspeți. Tăblia patului căptușit este ca un imbratisarea pentru copilul care susține capul în timp ce mama și tata spune o poveste. Și ce despre frumoasa figura face pe prietenul care vine să vă viziteze după atâția ani?

În nostru de e-commerce veți găsi mai multe paturi capitonate economice individuale timi, dar cu o margine. Avem un singur pat din piele faux, material textil, cu container, cu al doilea pat, copii, fete, băieți și adulți.

Cele mai bune paturi de o persoană căptușit întotdeauna pe oferta, sau la prețuri foarte mici. Pentru că toată lumea are dreptul la camera de visele ei. Singurul pat tapițate de Viadurini.it este una dintre componentele de mobilier cele mai personalizate există. Culorile neutre și culori solide pentru acele camere care doresc să aducă copiii lor până la vârsta de maturitate sau de la camere simple, elegante, care bun venit oaspeților.

Culori vii, modele geometrice și de acces pentru a trăi cu copilărie lipsită de griji alături de un pat jucăuș și distractiv. Sau, pentru acei adulți care nu au o mare dorință de a fi mare.

paturi de fier forjat

Un pat de fier unic pentru printesa sau prințul casei. Paturile de o persoană pentru copii din fier forjat nu văd multe în jurul valorii, dar în nostru de e-commerce va găsi întotdeauna ceea ce cauți. Ca orice alt produs din catalog, chiar patul unic este ieftin, da, chiar dacă nu găsiți mult în magazine și pe internet.

Pe Viadurini.it veți găsi paturi de o persoană din fier forjat pentru fiecare tip: modern sau clasic,
tradiționale sau colorate, de asemenea, de culoare albă, cu și fără container, cu sau fără footboard. Ai o idee clară sau nu? În orice caz, catalogul nostru vă va convinge cu gama larga de paturi din fier forjat.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri