Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Oale și mobilier luminos pentru grădină și exterior

Gradina animat cu mobilier, vase și un decor exterior luminos oferă efecte reale speciale , care dau o notă aproape de grădină basm „magic“.
Mobilă de exterior în acea zi să ia pe formele de sesiuni sinuoase, liniare si mese minimaliste, vaze, lămpi și sculpturi de un alb pur. Toate aceste mobilier seara, la apusul soarelui, ele devin frumoase cu puncte strălucitoare de lumină care iluminează grădină, piscină, verandă.

Nu numai estetica si originalitate: minunea decor luminos , se combină cu capacitățile lor , deoarece acestea sunt realizate din materiale rezistente la intemperii și meteo mai nefavorabile.

Doar atât de puțin pentru a face face chiar mai frumos și la modă grădina ta, mai ales pe timp de noapte.

Pentru a da un exemplu practic, colecția Evolution Light cu cele mai frumoase vase Nicoli , de brand italian , care oferă multe soluții pentru plante și flori, și a căror catalog include unele frumoase vase de lumină LED - uri vin în multe forme și dimensiuni diferite. Ghivece capabile de a crea efecte de lumină în mod excepțional omogene, atât în ​​alb, care, în multicolore. Dar nu este numai faptul estetic cu lumina si design. Aceste vaze luminoase în aer liber în versiunea multicoloră, ele oferă , de asemenea , toate sănătatea mentală și fizică a terapiei de culoare, bazându - se direct pe cunoscute proprietățile terapeutice ale culorilor.

Dar dacă nu este o navă pentru a încerca să strălucească relaxare și unghiul de bucurie, vă puteți concentra pe sferele luminoase decorative de grădină, bile sincer luminoase ce pot defini calea către poarta casei, sau poate lumina de încântare marginea dvs. piscină, în scopul de a face bai la miezul nopții îți taie răsuflarea de experiență.

Poate crezi că bilele nu sunt potrivite pentru gustul tau? Atunci poate va dori mai multe cuburi luminoase pot fi folosite individual sau pot fi stivuite împreună pentru a crea compoziții liniare și unghiulare sau fanteziste.

Uita-te pentru decorat în culori vii de către formele cele mai sofisticate? Dacă doriți ceva de personalități puternice și spectaculoase apoi colecția de brand de iluminat Myyour nu va dezamăgi! Lămpi plutitoare luminoase Baby Love a crescut în formă, gigant lămpi Lalelelor si silueta feminina ca Penelope, sesiuni de imaginative ca Tino, confortabil și elefanți confortabil la care adulții și copiii nu pot rezista, sunt doar câteva dintre obiectele de design proiectate de Myyour de brand italian , realizate cu o sinteză specială polietilenă numită Poleasy®.

Cu doar câteva elemente de design de iluminat pot face unic și special grădina dumneavoastră în seara și noaptea.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri