Canapele moderne, design pentru camera ta de zi cele mai bune realizate în Italia de calitate

66 Produse
Viadurini Living
Lei 16.368,74
: Lei 16.368,74
Pagina 1 de 3

Canapele cu design modern din piele sau țesătură detașabilă 100% fabricate în Italia: living de lux.

În această secțiune vă oferim cele mai bune canapele moderne pentru camera de zi. Dimensiuni diferite, culori și finisaje pentru a se adapta mai bine stilului casei dvs.
Canapea, regele necontestat al livingului în fiecare casă. Bucătăria în care poți să te relaxezi după o zi lungă de lucru sau să-ți aduni prietenii pentru a vedea filmul pe care tocmai l-ai cumpărat DVD-ul.

Pentru cei care iubesc o canapea care se adaptează la nevoile în schimbare, propunem canapelele modulare My Home, în linie sau cu colț. Confort maxim și moale pe pernele confortabile ale scaunelor. În schimb, pentru o formă mai clasică, există canapele din piele sau țesături semnate de Grilli cu culoarea antic roz sau verde pentru acoperire. O structură magnifică din lemn acoperită cu eleganță și rafinament.

Pe de alta parte, daca sunteti un fan al modernitatii si doriti sa va furnizati livingul cu o canapea foarte originala, aruncati o privire la canapeaua rocker din Solid Surface cu culoarea personalizabila a scaunului dublu pentru a va face sa simtiti emotia de senzație pe lună.
O mențiune specială și pentru canapele din plexiglas transparent sau afumat din colecția Viadurini Living Collection, în care materialul pare să reproducă pliurile țesăturii.

Ce mai astepti? Vino și alegi canapeaua care te potrivește cel mai bine personalității tale, dorința ta va fi satisfăcută!
Email Newsletter
Newsletter