Cuțite Profesionale și Meșteșugărești pentru Bucătărie și Colecție

110 Produse
Viadurini Decor
Lei 1.349,98 Lei 1.499,98  - 10%
Pagina 1 de 3

Set de cuțite profesionale și cuțite de bucătărie lucrate manual semnate de renumitul brand italian „Coltellerie Berti”.

În această secțiune a site-ului nostru vă oferim seturi de cuțite profesionale și cuțite de bucătărie proiectate de renumitul brand italianColtellerie Berti ”.
Există diferite modele de cuțite pe care le oferim în catalogul nostru online diferite pentru funcționalitate, materialul lamei și mânerul.

Materiale ale lamei cuțitului:
oțel carbon : o alee foarte veche din oțel și carbon. Produsul rezultat este de obicei de rezistență ridicată și preț scăzut. Cu toate acestea, s-ar putea rugina destul de ușor și, prin urmare, necesită o îngrijire prudentă.
Oțel inoxidabil : are caracteristica specială de a fi, de asemenea, rezistent la acid și umiditate, astfel nu se va rugini niciodată.

Materiale pentru mânerul cuțitului:

Lemn : un mâner de cuțit din lemn este foarte practic, dar, datorită porozității materialului în sine, este probabil să absoarbă microorganismele. Prin urmare, mașina de spălat vase ar trebui evitată în favoarea spălării manuale.
Oțel inoxidabil : acesta este materialul preferat de bucătari, datorită rezistenței și caracteristicilor sanitare. Sunt destul de grele, deci ar fi bine să fie testați pentru a ști dacă se potrivesc cu așteptările și abilitățile personale.  

Există multe modele de cuțite pe site-ul nostru, le veți găsi împărțite în cuțite de buzunar, cuțite de brânză cu seturi speciale, cuțite de masă pentru a ne așeza masa în fiecare zi cu stil. 
Și pentru cele mai profesionale cuțite de bucătărie, cuțitul pentru bucătar, cuțitul pentru legume (Santoku), cuțit zimțat, cuțit pentru dezosat, pentru filetat și, de asemenea, furci mari

Descoperiți toate produsele Coltellerie Berti pe catalogul nostru online și contactați-ne în caz de grinzi sau pentru a obține o ofertă personalizată.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro