Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

seminee electrice de proiectare și mobilier

Nu este nimic mai frumos atunci când plouă și este frig, fiind acasă, stând pe canapea, citind o carte și să se bucure de căldura unui șemineu. Dar, dacă nu aveți un șemineu tradițional la domiciliu din motive de spațiu sau din cauza coșului de fum lipsește, atunci puteți opta pentru un semineu electric practic și modern. O tendință în procesul de succes în ultimii ani este tocmai așa-numitele coșurile de fum , fără ca bio-seminee si seminee electrice. Mai ales dacă vă plac produsele de mobilier fine, seminee electrice de proiectare sunt o opțiune bună pentru a decora cu stilul dumneavoastră de viață.

De ce să alegeți un semineu electric? Simplu, pentru că este un produs frumos, ușor de manevrat, nu murdar, este un impact minim asupra mediului și un consum extrem de redus de energie.
  Spre deosebire de biocamini, alimentat de un combustibil lichid adecvat derivat din plante (bioetanol), hrănirea seminee electrice - așa cum sugerează și numele - este complet electric.
Deci, nu funingine, nici un fum în casă, nici un coș de fum.

În special, de selecție seminee electrice care se afla in vanzare pe Viadurini foloseste o tehnologie unica care permite apei la un efect de foc și fum de realism incredibil. Efectul tridimensional se realizează prin intermediul ultrasunetelor care permit de a crea un jet de apă fină, care creează un efect de iluminat realist. Cu un litru de apă pe care o poate alimenta focul timp de 12 ore.

Datorită tehnologiei menționate mai sus, consumul electric este foarte mic: de exemplu, costul mediu pentru operația estetică este egală cu 4 eurocenți pe oră. Această tehnologie este patentat în întreaga lume și este acordat exclusiv pentru Italia care urmează să fie integrate în șemineuri MaisonFire. Rezultatul? Produsele concepute pentru ultima fabricate cu materiale de înaltă calitate și un design complet italian.

Succesul tot mai mare de seminee electrice a adus designeri importante de mobilier pentru a crea noi modele mai frumoase si sofisticate, cu forme interesante și potrivite pentru diferite utilizări. Aceasta a dat naștere construit seminee de perete sau de cabinet, de masă, de podea. Pentru cei care au spații interioare mari au fost dezvoltate numeroase modele de semineu electric cu grosime redusă și amprenta mici. Unele sunt de asemenea echipate cu rame interschimbabile (față-verso) și pot fi personalizate în funcție de gustul dumneavoastră.

Cei care doresc un cămin - dar nu știe ce loc acasă dormitor - pot opta pentru modele de masă portabile, care vă permit să creați un mediu primitor oriunde doriți. Șemineul coloana, sau chiar colț în loc este potrivit pentru cei care sunt pe foarte puțin spațiu și deja are pereți decorați cu picturi și mobilier.

Pe Viadurini puteti gasi multe modele de seminee electrice pe care le va uimi pentru „realism incredibil de“ flacără, fum și tăciuni. Pentru a încălzi mediul înconjurător la fel ca un semineu clasic, unele modele sunt echipate cu o practică a funcției de încălzire reglabile la un alt nivel de putere, cu un control de la distanță la îndemână furnizat ca standard.

După cum este descris deja efectul „tri-dimensională Aceasta se realizează cu ajutorul ultrasunetelor , care creează un jet de apă fin pentru a crea Illuminated „flăcări și fum.“ Acest lucru, combinat cu lemnul și pretind cu un pat de cenușă strălucitoare și spumante, produce un efect care depășește toate așteptările realism într-un incendiu electric.

Fi uimit de multe produse MaisonFire și Viadurini Online Colectia de foc: găsi modelul potrivit pentru tine printre multe seminee de proiectare electrice încastrate, de masă și de podea.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri